Rusya'dan şoke eden Bağdadi çıkışı! Çelişkiler var

ABD’nin, DEAŞ Lideri Ebubekir el Bağdadi'nin öldürdüğünü açıklamasının ardından Rusya Savunma Bakanlığı'ndan açıklama geldi. Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü yaptığı açıklamada, hava saldırısının tespit edilemediğini belirterek, operasyonda büyük çelişkilerin olduğunu belirtti.

Rusya'dan şoke eden Bağdadi çıkışı! Çelişkiler var
Rusya'dan şoke eden Bağdadi çıkışı! Çelişkiler var
GİRİŞ 27.10.2019 21:34 GÜNCELLEME 27.10.2019 22:11
Bu Habere 109 Yorum Yapılmış

ABD, Suriye’de düzenlenen bir operasyonla Bağdadi’nin öldürüldüğünü duyurmuştu. Ayrıca operasyonun düzenleneceğine dair Rusya’ya da bilgi verdiklerini söyleyen ABD Lideri Trump, “Onların kontrolünde olan bölgeden geçeceğimizi biliyorlardı. Ancak neden girdiğimizi bilmiyorlardı” demişti.

Bu açıklamanın ardından Rusya Savunma Bakanlığı'ndan ilginç bir açıklama geldi.

 

'ÇELİŞKİLİ AYRINTILAR'

Konaşenkov, “Bu operasyonda yer alan doğrudan katılımcı ve ülke sayısındaki artış ve her birisinin tamamen çelişkili ayrıntılar vermesi, operasyonun gerçek ve başarılı olduğuna dair soru işaretleri ve şüpheler doğuruyor” dedi.

'HİÇBİR BİLGİMİZ YOK'

Trump’ın, “Ruslar, onların kontrolünde olan bölgeden geçeceğimizi biliyorlardı” sözlerini de değerlendiren Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü, “Bu operasyon sırasında ABD savaş uçaklarının İdlib gerilimi azaltma bölgesi hava sahasından geçişine yardımcı olunduğuna dair hiçbir bilgimiz yok” diye konuştu.

 

 

'HAVA SALDIRISI TESPİT EDİLEMEDİ'

Konaşenkov, “Geçen cumartesi ve genel olarak son günlerde, ABD veya ‘uluslararası koalisyona’ ait savaş uçakları tarafından İdlib gerilimi azaltma bölgesine yönelik hava saldırıları tespit edilmedi. ABD'nin delil sunması lazım” diye ekledi.

YORUMLAR 109
  • hakan gardas 4 yıl önce Şikayet Et
    Her yil bagdadi öldürüldü denildi. Bagdadi görevlendirilmis bir israil ajanidir, tipki binladinin görevi ölme rolu ile bittigi gibi kendisinin de burada görevi bitmistir. Abd simdi baska senaryo düzenlemektdedir...
    Cevapla
  • veysel 4 yıl önce Şikayet Et
    bağdadinin bu beşinci ölümü. abd kendi adamını öldürür mü. daha onların etinden, sütünden, kılından derisinden faydalanacaklardır.madem teröre karşılar niye fetöyü besliyorlar.
    Cevapla
  • Kanat 4 yıl önce Şikayet Et
    CIA Ajanları önce işid sonra deaş ı kurdular başarı elde edemeyince bağbadi ajan ya öldü deyip görevini tamladın diyerek, Abd de hayatını yaşamaya trrkedilecek. Fetö gibi
    Cevapla
  • Vahit 4 yıl önce Şikayet Et
    Hep yalan yalan yalan adamı havaide emekli ettiler
    Cevapla
  • Hidir BUDUR 4 yıl önce Şikayet Et
    Yikilan ikiz kulelerin erimis demirleri arasindaki yığından " ikiz kulelere carpan ucagin pilotunun kimlik kartini buldular yaa" bu abd'liler)))Daha ne senaryolar görecegiz bamalim)))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...
Avrupa kulüpler sıralaması güncellendi! İlk 20'de 2 Türk takımı