İran'dan ABD'ye: Bizim desteğimizle mağlup ettiniz!

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Abbas Musevi, DEAŞ benzeri terör örgütlerinin ABD tarafından oluşturulduklarını söyleyerek, ”Irak ve Suriye, İran’ın sağladığı lojistik destekler ile DEAŞ terör örgütünü mağlup etti” dedi.

İran'dan ABD'ye: Bizim desteğimizle mağlup ettiniz!
İran'dan ABD'ye: Bizim desteğimizle mağlup ettiniz!
GİRİŞ 29.10.2019 09:14 GÜNCELLEME 29.10.2019 09:14
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Musevi, DEAŞ terör örgütü elebaşı Ebubekir el-Bağdadi’nin ABD tarafından öldürülmesine ilişkin yaptığı açıklamada, ”ABD’nin Bağdadi’yi öldürmesi büyük bir eylem değil. Çünkü DEAŞ terör örgütü biz ve bölgedeki ülkeler tarafından mağlup edildi. Ancak bölge düşmanlarının gelecek için neler düşündüğünü görmek gerekiyor” ifadelerini kullandı.

ABD’nin DEAŞ benzeri terör örgütlerini kullandıktan sonra ortadan kaldırdığını söyleyen Musevi, DEAŞ'ın direniş güçleri tarafından yok edildiğini belirterek, ”Irak ve Suriye, İran’ın lojistik desteğiyle bu terör örgütünü ortadan kaldırdı” dedi.

DEAŞ terör örgütünün tamamen ortadan kaldırılmadığını ve ABD gibi ülkeler tarafından kullanılmaya devam edildiğini söyleyen Musevi, “Bağdadi’nin ölümünü terörizmin ve DEAŞ’ın sonu olarak görmüyoruz” şeklinde konuştu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 12
  • osman 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye,Suriye,İran ve Irak, işiti yok etmek için binlerce askerini feda etti.Ama işit siyonistlerin yerine sadece mazlum Müslümanları katletti.Bu bile işit ve zındık bağdadinin siyonistler ve vahabilerin kuklası olduğunun en büyük ispatı.
    Cevapla
  • Eren 4 yıl önce Şikayet Et
    İRAN, ABD ve İsrail kadar Eli Kanlı Namussuz bir Devlet tir ... Çünkü İRAN’IN - IRAK, SURİYE, YEMEN , SUDAN , LİBYA , UMMAN ,LÜBNAN gibi Ülkeleri Kendi Şİİ nüfuzu kullanarak , Neler yaptıklarını gördük .. Sakın İşgalci dediğin Ülkelere Ve Suudi Araplar gibi Müslüman Katilleri Ve İT sürüleri , Kendi aralarında paslaşıp Topu oraya , buraya atıyorlar. Sonra Zafer Naraları atıyorlar ... Allah Topunuzun Belasını versin ... Katiller ...
    Cevapla
  • Erene soru 4 yıl önce Şikayet Et
    Eren sen müslümanmisin?sen türkmüsün?
    Cevapla
  • Eren 4 yıl önce Şikayet Et
    ABD, YPG ve DEAŞı kullanıyor... Ama İran , PKK’nın İran Kolu olan PJAK örgütünü Türkiye’ye karşı kullanıyor... Daha geçen hafta İran Sınırından , Türkiye Iğdır’da 2- Asker Şehit oldu . Ve 6-7 yaralı vardı . Ve 2. Saldırı karakola Havan ile tekrar 1- şehit 5 yaralı verdik ... Bunlar İRAN toprağından ve İRAN Askeri gözetimde gerçekleşti ... Alçak Namussuz İRAN
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah(c.c) herşeyi görendir,bilendir ve günü geldiğinde yargılayacak ve hesap soracaktır Abd nin yöneticileri ve onların başları insanlığın yüz karasıdır ve kim bunlara hangi konuda yardım ediyorsa ve tövbe edip kendini düzeltmiyorsa Allah biran evvel hesabını görüp kahru perişan etsin inşallah
    Cevapla
  • Batmanlı 4 yıl önce Şikayet Et
    3 şeytan bağdadi iran amarika
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'