Trump köpeği kahraman ilan ederek madalya taktı

ABD Başkanı Donald Trump, terör örgütü DEAŞ elebaşı Bağdadi'nin operasyonunda görev alan köpeğe photoshop (fotoşop) ile madalya taktı. Trump, photoshoplu (fotoşop) görseli hesabında paylaştı.

Trump köpeği kahraman ilan ederek madalya taktı
Trump köpeği kahraman ilan ederek madalya taktı
GİRİŞ 30.10.2019 21:40 GÜNCELLEME 30.10.2019 21:40
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

ABD Başkanı Donald Trump, düzenlediği basın açıklamasında terör örgütü DEAŞ'ın elebaşı Ebubekir el-Bağdadi'nin öldüğünü tüm dünyaya duyurdu.

ABD Başkanı Trump, basın açıklamasında operasyona katılan köpekler hakkında da övgüyle bahsetmişti. Donald Trump'ın açıklamasında "Bağdadi çıkmaz bir tünele girdikten sonra öldü. Yol boyunca ağladı ve inledi. 11 küçük çocuk yara almadan evin dışına çıkarıldı. Bağdadi 3 küçük çocuğunu da yanında sürükledi. Onlar da öldü. Tünelin sonuna ulaştığında köpeklerimiz onu takip ediyordu. Yeleğini patlattı ve kendini ve 3 çocuğunu öldürdü" ifadelerine yer verdi. 

Pentagon'un ismini güvenlik gerekçesiyle açıklamadığı köpeğin fotoğrafını ABD Başkanı, Twitter hesabından paylaşmıştı. Trump bugün de yine Twitter'dan 'American Kahramanı' yazarak tasarım programı aracılığıyla yaptığı köpeğin madalyalı fotoğrafını paylaştı. 

 

Trump'ın paylaşımı binlerce beğeni ve retweet aldı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 44
  • Hıdır BUDUR 4 yıl önce Şikayet Et
    Yazık koskoca dediğimiz abd'ye bak sen yaa. Bi köpekten medet umar siyasi rant sağlamaya çalışan Redkit- TİNTİN din Kovboy edası. Biz de şunu demeliyiz artık..Ülkemde zart zurt bombaların patlatılmasından bizler de çok şikayetçiyiz artık...Ülkemin içinden bir kişi de çıkıp " HER KİM Kİ BENİM ÜLKEMDE ZIRT PIRT 1 ( BİR) BOMBA PATLATIR VS EYLEM YAPAR/YAPTIRIRSA BEN DE ONUN ÜLKESİNDE 2 (İKİ) BOMBA PATLATIRIM" deme zamanı geldi de geçiyor galiba...!!!??
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Hangisi Trump ?
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Hangisi ?
    Cevapla
  • agah 4 yıl önce Şikayet Et
    it iti ısırmaz hatta bazen madalya takar.
    Cevapla
  • süleyman bülbül 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben de yedim. Neden sağ yakalamadılar ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Kooperatif Market'te mayıs ayına özel yeni indirimli ürünler listesi!
İlber Ortaylı'dan skandal Ayasofya sözleri: Namaz kılmak için gudubet bir bina