Donald Trump ile ilgili çok çarpıcı gelişme!

Amerika'da yapılan bir ankette katılımcıların yüzde 54'ü "DEAŞ elebaşı Ebubekir el Bağdadi'nin öldürülmesi konusunda ABD Başkanı Donald Trump'a kredi verilmesi gerektiğini" düşünüyor. Diğer taraftan katılımcıların 54'ü Trump'ın halen güçlü bir lider olmadığını düşünüyor.

Donald Trump ile ilgili çok çarpıcı gelişme!
Donald Trump ile ilgili çok çarpıcı gelişme!
GİRİŞ 01.11.2019 05:43 GÜNCELLEME 01.11.2019 08:08
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Amerikan Washington Post Gazetesi ve ABC Televizyonu Bağdadi'nin öldürülmesinin Trump'ın imajını nasıl etkilediğini tespit etmek üzere 27-30 Ekim arasında 1003 kişi ile anket yaptı.

 

 

Katılımcıların yüzde 54'ü "DEAŞ elebaşının öldürülmesinde Trump'a kredi verilmeli mi?" sorusuna "önemli ölçüde kredi verilmeli" yanıtını verirken yüzde 39 ise "Trump'a bu saldırıda önemli bir rol biçilmemesi gerektiğini" savundu.

Anketin sonuç değerlendirmesinde, El Kaide lideri Usama Bin Ladin'in öldürülmesinin ardından yapılan anketlerde katılımcıların yüzde 76'sının aynı soruya "önemli bir kredi verilmeli" yanıtı verdiği belirtildi. 

 

 

YÜZDE 54'Ü 'GÜÇLÜ BİR LİDER DEĞİL' DEDİ

Ayrıca katılımcıların yüzde 54'ü Trump'ın halen güçlü bir lider olmadığı, yüzde 44'ü ise olduğu görüşünü dile getirdi.

Diğer taraftan, katılımcıların yüzde 54'ü Bağdadi'nin öldürülmesinin Amerika'yı daha güvenli bir hale getirmediği, yüzde 26'sı ülkenin daha güvenli hale geldiği, yüzde 16'sı ise daha tehlikeli bir hal aldığı görüşünü ifade etti.

YORUMLAR 2
  • Hıdır BUDUR 4 yıl önce Şikayet Et
    İSRA SURESİ 16NCI AYET MEALLERİNDEN : "Biz bir memleketi helâk etmek istediğimiz zaman, VARLIKLI ŞIMARIKLARINI İDARECİ YAPAR, İKTİDARA GETİRİRİZ . İlâhi-İslâmî emirleri uygulamayı emrettiğimiz halde, onlar orada, doğru ve mantıklı düşünmeyi terkederler, hak dine itaat dışına çıkarlar, günah, isyan, inkâr bataklığına dalarlar. Hür iradeye, özgürce seçme hakkına sahipken, sana ve Kur’ân’a itibar etmedikleri için, o memleket halkı gerekçeli olarak cezaya müstehak olur. Biz de orayı darmadağın ederiz. (Ayet Mealleri Ahmet TEKİN'in)
    Cevapla
  • bulent 4 yıl önce Şikayet Et
    azil istenme sebebi baronlara ittiad etmemesi bence
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!