Brezilya'da korkunç olay: 25 sent için evsiz kadını vurdu

Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde Aderbal Ramos de Castro adlı adam, yolda yürürken kendisinde 25 sent isteyen evsiz kadını vurdu. Caddedeki güvenlik kamerasınca görüntülenen saldırının ardından genç kadının kaldırıldığı hastanede öldüğü açıklandı.

Brezilya'da korkunç olay: 25 sent için evsiz kadını vurdu
Brezilya'da korkunç olay: 25 sent için evsiz kadını vurdu
GİRİŞ 21.11.2019 14:44 GÜNCELLEME 21.11.2019 14:45
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Dünyanın en fazla soygun ve cinayet işlenen şehirleri arasında yer alan Brezilya'nın Rio de Janeiro kenti geçtiğimiz hafta akılalmaz bir cinayete sahne oldu.

Yerel basında çıkan haberlere göre Aderbal Ramos de Castro adlı adam, kendisinden 25 sent sadaka isteyen 31 yaşındaki Zilda Henrique dos Santos Leandro adlı kadını sokak ortasında vurdu.

Caddedeki bir dükkanın güvenlik kamerasınca çekilen görüntülerde genç kadının Castro'yu birkaç metre uzaktan takip ettiği görülüyor. Birkaç saniye sonra Castro belindeki tabancayı çekerek Leandro'yu vuruyor.

Polis, genç kadının kaldırıldığı hastanede öldüğünü açıklarken, Castro'nun ilk ifadesinde, aynı bölgede daha önce defalarca soyulduğunu, kadının da kendisini gasp edeceğinden korktuğu için silahına davrandığını iddia etti.

KAYNAK: HABER TÜRK
YORUMLAR 5
  • birtürk 4 yıl önce Şikayet Et
    hadi amerika ırağı suriyeyi özgürlestirdiğin gibi brezilyayıda işgal etsene
    Cevapla
  • Saka 4 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemizi beğenmeyen hainlere kapak olsun
    Cevapla
  • Garip 4 yıl önce Şikayet Et
    Malesef ABD nin arka bahçesi. Bütün zenginliklerini başta ABD olmak üzere sömürgeci devletler tarafından sömürülmekte. Sonucun böyle olması kaçınılmaz.
    Cevapla
  • Trk 4 yıl önce Şikayet Et
    Batının bittiğinin belgesi!!
    Cevapla
  • Yazıklar olsun 4 yıl önce Şikayet Et
    Yazık çok yazık. Brezilya'da insanlık bitmiş. Zavallı kadın halinden belli, açlıktan bir deri bir kemik, incecik kalmış. istediği 25 kuruş ekmek parası, ne zarar verebilirdi ki, tabancaya ne gerek, üflese yıkılacak, vicdansız, karaktersiz, adi herif.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
TCG Anadolu ilk kez NATO tatbikatında
Tarihi ziyaret sonrası MSB'den Irak mesajı: Hazırız!