Bomba açıklama! YPG'yi nasıl tanımladıklarını dünyaya ilan etti

Eski CIA kıdemli istihbarat subayı Marc Polymeropoulos, terör örgütü PKK/YPG hakkında dikkat çeken itiraflarda bulundu. Polymeropoulos, örgütü "ortağımız" olarak nitelerken, çoğu ABD'li yetkilinin de kabul ettiğini söyledi. YPG için "PKK'nın Suriye şubesi için basit bir marka" tanımlamasını yapan Polymeropoulos, son dakika yayımlanan yazısında teröristbaşı Mazlum Kobani için de dikkat çeken ifadeler kullandı.

Bomba açıklama! YPG'yi nasıl tanımladıklarını dünyaya ilan etti
Bomba açıklama! YPG'yi nasıl tanımladıklarını dünyaya ilan etti
GİRİŞ 24.12.2019 06:12 GÜNCELLEME 24.12.2019 09:43
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Orta Doğu'da görev yapmış emekli CIA kıdemli istihbarat subayı Marc Polymeropoulos terör örgütü PKK'nın Suriye'deki kolu YPG/PYD hakkında justsecurity.org adlı sitede yayımlanan bir son dakika yazısı kaleme aldı.

 

"YPG: PKK'NIN SURİYE ŞUBESİ İÇİN BASİT BİR MARKA"

Emekli CIA subayı Polymeropoulos "ortaklarımız" diye bahsettiği SDG'nin büyük ölçüde YPG'nin oluşturduğunu söylediği yazıda, YPG'nin de terör örgütü PKK'nın "Suriye şubesi için basit bir marka" olduğunu itiraf etti. Terör örgütü PKK'nın ABD'nin NATO'daki müttefiki Türkiye'ye karşı on yıllardır savaştığını ve binlerce masum sivili katlettiğini hatırlatan Polymeropoulos örgütün ABD'nin savunduğu ilkelere de ters düşen Marksist-Leninist bir ideolojiye sahip olduğunu vurguladı.

 

 

"YPG VE PKK AYNI" İTİRAFI

Polymeropoulos yazısında bu durumun açıkça ifade edilmesi gerektiğini söyleyerek "Tüm temel amaçlar bakımından YPG ile PKK bir ve aynıydı" ifadelerine yer verdi.

ABD'nin terör örgütü YPG'ye desteğini "taktik ittifak" olarak nitelendiren eski istihbaratçı, Türkiye'nin Mazlum Kobani kod adlı Ferhat Abdi Şahin'in terörist elebaşlarından biri olduğunu ifade etmesine dikkat çekti. Polymeropoulos "Türkiye, Mazlum Kobani'nin Türkiye'nin Güney Doğu bölgesinde bulunan şehirlere operasyon düzenlediğini ve sivilleri öldürmekte rolü olduğunu söyledi" dedi.

"BİZE BU ŞEKİLDE DEVAM ETTİRİN, DENİLDİ"

Polymeropoulos, "ABD'nin YPG ile ortaklığındaki bu çelişki hiç çözülmedi. Bize bir süre sonra sadece 'bir şekilde böyle devam ettirin' denildi" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 9
  • kahramanmaraş. 4 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim siz heyle bilirse öyle eylesin. Allah'dan bulacaksınız inşallah. Birbirinize düşeceksiniz inşallah. Rabbimin gücü her şeye muktedirdir.
    Cevapla
  • Mert 4 yıl önce Şikayet Et
    Hiç şüphesiz dünyada bu karara uyacaktır. Artık herkes gür bir sesle YPG terör örgütüymüş diyecektir. Bu iyi oldu işte.
    Cevapla
  • İstanbullu 4 yıl önce Şikayet Et
    Türk kardeşlerimden hala haçlı ordusunun tüketim mallarını ısrarla almalarını, mallarını alarak haçlı ordusu şirketlere para kazandırdığımızı, onları beslediğimizi, kendi ayağımıza sıktığımızı bir türlü öğrenemedik, ABD nin eski CIA ajanının itiraf ettiği gibi ABD ve batı bize Osmanlı dedemizin 24 milyon km2 topraklarını aldı, küçültü, şu an 783.562 km². topraklara sıkıştık kaldık, hala PKK ve FETÖ ile 50 yıldır üzerimize geliyorlar, bizi önce asala, ermeni meselesi, sonra Kürt politikası ile 10 parçaya ayırarak bölmeye çalışıyorlar, birazcık şu at gözlüklerinden kurtulursak inanın çok garip şeyler göreceğiz, birazcık dikkat,birazcık duyarlılık, lütfen...........................
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Şu kobini denen katili halaa öldüremedik
    Cevapla
  • bizim için 4 yıl önce Şikayet Et
    abd: nato şubesi için basit bir marka, deaş, ypg, pkk gibi terörist örgütlerin haydut hamisi, insanlıktan nasibini almamış maymunlar cehennemi..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı