Rusya'dan S-400 açıklaması!

Rusya Başbakan Yardımcısı Yuriy Borisov, Türkiye'nin ilave S-400 füze savunma sistemleri almasını beklediklerini söyledi.

Rusya'dan S-400 açıklaması!
Rusya'dan S-400 açıklaması!
GİRİŞ 27.12.2019 14:28 GÜNCELLEME 27.12.2019 14:48
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Rus devlet televizyonu Rossiya-24'e demeç veren Borisov, "Türkiye, büyük ihtimalle opsiyonu kullanacak ve bizimle çalışmaya devam edecek. En azından böyle umuyoruz" dedi.

 

 

Türkiye'nin NATO üyesi olmasına rağmen ulusal çıkarlarını tutarlı bir şekilde gözettiğinin altını çizen Borisov, "Türkiye, S-400 sistemlerini seçti, zira bu sistemler özellikleri itibarıyla dünyanın en iyisi. Rus hava sistemleri, genel olarak dünyadaki tüm rakiplerinin üzerinde" ifadelerini kullandı.

Suudi Arabistan milli petrol şirketi Saudi Aramco'nun iki tesisine insansız hava araçlarıyla düzenlenen saldırıları anımsatan Borisov, bu saldırıların Rus sistemlerinin dünyanın en iyisi olduğunu uygulamada ortaya koyduğunu vurguladı ve ekledi:

 

 

"O saldırılarda Patriot ve diğer sistemler başarısız oldu. Ancak Hmeymim'deki üssümüze yönelik düzenli saldırılar, hava savunma sistemlerimiz tarafından her zaman püskürtülüyor, Pantsir bu işi çok iyi yapıyor."

Daha önce Rusya Federal Askeri-Teknik İşbirliği Servisi Direktörü Dmitriy Şugayev, 2020'de Türkiye'ye yeni bir parti S-400 savunma sistemi teslimatına ilişkin anlaşma imzalanması ihtimaliyle bir soru karşısında, "Bu ihtimal yeterince yüksek" yanıtını vermişti.

YORUMLAR 6
  • Hacivat 4 yıl önce Şikayet Et
    Nato nun cani cehenneme bm nin cani cehenneme s 400 su 57 T 90 alacaz
    Cevapla
  • Hacivat 4 yıl önce Şikayet Et
    Alacaz daha fazla s 400 alacaz 81 ilimiz var 81 tanede s 400 alacaz
    Cevapla
  • BİZce 4 yıl önce Şikayet Et
    Rusya Türkiye'ye karşı S-400'ü oltanın ucundaki yem olarak kullanıyor. Rusya Türkiye'ye S-400'ü uzatarak Türkiye'yi NATO'dan uzaklaştırıp kendine yaklaştırıyor ve hiç vakit kaybetmeden de Suriye'de ve Libya'da kafamıza vuruyor. Türkiye “Ne oluyor lan” derken yine hemen S-400 ile alakalı bir gelişme duyurup Türkiye’yi yumuşatıp yanına çekiyor ve yine kafasına vuruyor. BİZce S-400 için Rusya'ya bu kadar taviz verilmez, bu tavizlerin sonu da gelmez. Şunu kafanıza kazıyın. Siyonistlerin sağ eli ABD sol eli de Rusya’dır ve her ikisi de Siyonistlere hizmet eder. Siyonistler bu iki ülkeyi insanların önüne birbirine alternatif olarak koydu ve birinden kaçanlar, Siyonistlerin diğer eline yakalandı.
    Cevapla
  • RECAİ 4 yıl önce Şikayet Et
    siz darbeci sisi ile çalışın
    Cevapla
  • Okuyucu 4 yıl önce Şikayet Et
    Hele bi dur aldığımızı bir kurup çalıştıralım da.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uzmanlar açıkladı! Türkiye'nin Filistin'de neler yaptığı ne zaman ortaya çıkacak?
Keskin nişancı Gazze'de işgalci İsrail askerini böyle öldürdü