İngiltere'den Türkiye, İran ve Irak için seyahat uyarısı

İngiltere Dışişleri Bakanlığı Salı günü güncellediği seyahat uyarılarında, İran, Irak ve Türkiye'ye seyahat uyarısında bulundu. İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani'nin öldürülmesinin ardından "bölgede gerginliğin arttığı" ifade edilen uyarıda, İngiltere vatandaşlarına "teyakkuzda olmaları" tavsiye edildi.

İngiltere'den Türkiye, İran ve Irak için seyahat uyarısı
İngiltere'den Türkiye, İran ve Irak için seyahat uyarısı
GİRİŞ 07.01.2020 17:22 GÜNCELLEME 07.01.2020 17:29
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

İngiltere Dışişleri Bakanlığı tarafından skandal bir uyarıda bulunuldu. Bakanlık tarafından İngiliz vatandaşlarından zorunlu olmadıkça Türkiye ve İran'a seyahat etmemeleri istendi. Türkiye'de bulunan İngiliz vatandaşlarına dikkatli olmalarını söyleyen Bakanlık, vatandaşlarından medyayı takip etmelerini istedi.

Bakanlığın sitesinde, Kasım Süleymani'nin ABD tarafından öldürülmesinden dolayı İran'da yaşanan hareketliliğin ardından Türkiye'de de saldırıların olabileceği öne sürüldü. İngiliz Dışişleri, "Hükümet İngiliz ziyaretçilere Türkiye'yi ziyaret ettiklerinde "teyakkuzda olma" tavsiyesinde bulunuyor" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 20
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Hedef neresi ırak iran şemsiyesi altında TURKIYE siyonizme alkış çalanların ağzına iyi bir siyonizmi. Sucugu. Elbette rejim ve devletimizin Basi herşeyi anında analizini yaparak çok güzel ekranlara bir konuşma yapmıştır. Anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az. Cüppeli ihanetçi mandacılar vel hasıl anlamamış. Beşikten mezara turk milleti kefen giymeyi düğün bayram bilir. Allah buyuk Turk milletinin yardımcısı olsun.
    Cevapla
  • Son Osmanlı 4 yıl önce Şikayet Et
    Dünyada bütün çıbanın başı.ingiltere diğer herkes oyuncu biz Büyük güçlü Türkiye'yiz amaç hedef Türkiye ama biz Türkiye yiz.
    Cevapla
  • keleş 34 4 yıl önce Şikayet Et
    cakallar siz türkiyeyi kendi ülkenizemi benzettiniz hadi oradan
    Cevapla
  • Halil Kut 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu İngilizler felaket tellalı her şeyde Türkiye yi katmasalar olmaz 1914 -18 in kuyruk acısı daha geçmemiş
    Cevapla
  • ??? 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyeye neden saldırıyormuş ki what
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Putin Türkiye'ye geliyor
Mavi Vatan’da yeni sayfa: KALKAN DİHA