Mısır’dan Türkiye’ye akılalmaz suçlama!

Darbeci Sisi yönetiminden Libya ile ilgili asılsız iddialar gelmeye devam ediyor. Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şükri, Türkiye’yi 'Libya'da büyüyen karışıklık ve kaosun sebebi Türkiye. Türkiye, bu Arap ülkesine askeri müdahale peşinde' diyerek skandal suçlamalarda bulundu.

Mısır’dan Türkiye’ye akılalmaz suçlama!
Mısır’dan Türkiye’ye akılalmaz suçlama!
GİRİŞ 24.01.2020 04:30 GÜNCELLEME 24.01.2020 04:30
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Mısır medyasında yer alan haberlere göre, Cezayir’de yapılan ve Libya’ya komşu 6 ülkenin dışişleri bakanlarının katıldığı toplantının açılışında konuşan Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şükri, "Libya'da büyüyen karışıklık ve kaosun sebebi Türkiye. Türkiye, bu Arap ülkesine askeri müdahale peşinde" diyerek büyük bir skandala imza attı.



Mısırlı bakan, Libya’daki çatışmanın sadece politik olmadığını savunarak, "Bu ülkedeki mevcut durum, doğrudan yerel terörist grupların faaliyetiyle ilgilidir. Suriye’den gelen aşırılık yanlıları bu gruplara destek veriyor" ifadelerini kullandı.

 

 

Şükrü, "Eğer Libyalı taraflar ve uluslararası toplum, Berlin konferansının sonuç bildirgesinde belirtilen yükümlülükleri üzerine alırsa Libya’ya barış ve istikrar gelecek" diye ekledi.

YORUMLAR 25
  • Hacivat 4 yıl önce Şikayet Et
    Yo bilemedin libyadan misira gececez hedefimiz mursiyi öldüren sisiyi idam etmek
    Cevapla
  • uygurlu 4 yıl önce Şikayet Et
    askeri darbeyle basa gelen ve yine askeri darbeyle libyayi bolen hafter alcagina destek verenler sasirtmadi. yasal hukumetin cagrisi ile giden bir devlet neden askeri darbe yapsin bre koca kafali herif!
    Cevapla
  • Mesut peltik 4 yıl önce Şikayet Et
    Halkın secmedigi sisinin adamlarının ne dedigi onemli degil
    Cevapla
  • osman 4 yıl önce Şikayet Et
    Libyaya ilk silahı yollan sisi ve birleşik arap emirlikleri. Mısırda meşru hükümeti darbe ile düşüren sisi mısırın ordusundaki silahlar amerikanın vietnamda kullandığı silahlar mısırı feth etmeden geri almadan bu sorunlar bitmez müslüman coğrafyada. Mısırın yeniden geri alınması lazım sisiye darbe yapılmalı darbeciye darbe yapılmalı.
    Cevapla
  • ne diyor cahil 4 yıl önce Şikayet Et
    edepsiz kendi yaptığına bakmadan başkasına çamur atan sisi ve avanesine denir. tank uçakları içeri sokan, darbeci haftere yardım eden türkiye mi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor