BAE'den 'pes' dedirten Filistin çıkışı! Abdullah bin Zayid yine yaptı yapacağını...

Dünyanın büyük tepki gösterdiği ABD ve İsrail ortak işgal planına Birleşik Arap Emirlikleri'nden destek geldi. BAE Dışişleri Bakanı Abdullah bin Zayid, Filistinlileri ABD'nin sözde barış anlaşmasına karşı çıkmamaya davet eden bir makale paylaştı.

BAE'den 'pes' dedirten Filistin çıkışı! Abdullah bin Zayid yine yaptı yapacağını...
BAE'den 'pes' dedirten Filistin çıkışı! Abdullah bin Zayid yine yaptı yapacağını...
GİRİŞ 01.02.2020 19:59 GÜNCELLEME 01.02.2020 19:59
Bu Habere 149 Yorum Yapılmış

Zayid resmi twitter hesabında New York Times'ta Bret Stephens'in kaleme aldığı "Filistinliler her hayır dediklerinde kaybediyorlar" başlıklı bir makaleyi paylaştı.

 

 

Makalede, Yasir Arafat'ın, İsrail'in, başkenti Doğu Kudüs olan Filistin devleti kurulması teklifini reddettiği hatırlatılarak, bugün de sözde barış planının reddedilmesinden en az Filistinlilerin çıkarı olacağı öne sürüldü.

Sözde barış planının İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'ya sunulmuş bir hediye olduğu belirtilen makalede, ABD Başkanı Donald Trump'ın bu adımla Ramallah'taki Filistinlilerin gönlünü kazanmak yerine Florida'daki Yahudi seçmenlerin oyunu almaya yönelik bir girişimde bulunduğu vurgusu yapıldı.

 

 

Filistin davasını ortadan kaldırmayı hedeflediği belirtilen sözde barış planının ilan edildiği toplantıya BAE'nin ABD Büyükelçisi Yusuf el-Uteybe, Bahreyn'in ABD Büyükelçisi Abdullah bin Raşid Al Halife ve Umman'ın ABD Büyükelçisi Huneyne el-Mugıyriyye de katılmıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 149
  • dede 4 yıl önce Şikayet Et
    Her hayır dediklerinde kaybetmeleri Filistinlilerin haksız olduğunu mu gösteriyor BAE. Zavallı BAE
    Cevapla
  • Melih b 4 yıl önce Şikayet Et
    Aslında Filistin Hayır dediğinde Bu satılmış vahhabiler kaybediyor. Görmek için göz lâzım. O da Suud veya Bae'de yok zaten
    Cevapla
  • Mustafa özer 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben diyorumki bu gibi zalimler için yaşasın cehennem bunla hiç bişiye muafak olamıyacaklar allahın tektir her şeyin üstündedir ey zalim herif unutma gün gelir Türk milletine muhtac olacaksınız bir gün kafir amirikan senede dönecek senide yok edecek
    Cevapla
  • Haykırış 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah belasını yüzünden vermeye başlamış , abd nin tasmalı küçük finosu, zalimler için yaşasın cehennem!
    Cevapla
  • Ümmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Keşke diyorum şu koca milyarlık İslam aleminden bazı yiğitler çıksa şu münafık zındık hain satılmış alçak aşağılık adamları cehenneme postalsalar ne güzel olurdu...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Milli muharip uçak KAAN, ANKA-3 ve İHA’lar birlikte uçacak
Kiralık evlere yeni uygulama: 500 bin TL ceza gelebilir