İsrail savaş uçaklarından Şam'a hava saldırısı: 12 İran askeri öldü

İsrail savaş uçakları Suriye'nin başkenti Şam'a hava saldırısı gerçekleştirdi. AFP, hava saldırısında en az 12 İran askerinin öldürüldüğünü kaydetti.

 İsrail savaş uçaklarından Şam'a hava saldırısı: 12 İran askeri öldü
İsrail savaş uçaklarından Şam'a hava saldırısı: 12 İran askeri öldü
GİRİŞ 06.02.2020 11:31 GÜNCELLEME 06.02.2020 11:31
Bu Habere 127 Yorum Yapılmış

İsrail savaş uçakları, Suriye'nin başkenti Şam'da çeşitli hedeflere hava saldırısı gerçekleştirdi. Saldırıda Şam'ın Kisva, Marj Al-Sultan, Bağdat Köprüsü ve Güney Izra bölgeleri hedef alındı. Esad rejimine ait haber ajansı, ülkenin hava savunmasının başkent Şam'a yönelik füze saldırısını püskürttüğünü bildirdi.

 

 

Saldırı sırasında bölgede şiddetli patlama sesleri duyulduğu ifade edildi.

SALDIRININ BİLANÇOSU SABAH ORTAYA ÇIKTI

 

 

Fransız haber ajansı AFP'nin Londra merkezli Suriye İnsan Hakları Gözlemevi'nden aktardığı bilgiye göre, Tel Aviv yönetiminin Suriye'de gerçekleştirdiği hava saldırısında en az 12 İran askerinin öldürüldüğü kaydedildi.

KAYNAK: İHA, HABER7
YORUMLAR 127
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    İsrail deyip geçmeyin dünyanın en büyük bilim adamı İsrail’den çıkar teknoloji konusunda dünyada ilktir Hiç duydunuzmu tomates soğan yetişir ama insan suyu nasıl yetiştirir su yokken su üretiyor yetiştiriyor artık siz düşünün dünyada hangi bilim adamı hiçten su üretir
    Cevapla
  • eray akalın 4 yıl önce Şikayet Et
    Aşağıda biri gadri huma masal demiş.Bu imam gazali kim?Tırmizi kimin kaynağı?Önce bi kendi kaynağını oku.Kendi kaynağına sa masal diyosan sen müslümanmısın?
    Cevapla
  • Memo 4 yıl önce Şikayet Et
    Düşünndürücü
    Cevapla
  • Memo 4 yıl önce Şikayet Et
    Benim anladığım biz ister İran ister Suudi ister mısır ister Yemen ister Suriye ister Filistin ister Afganistan ister ırak.... Ancak birbirimizi boğazlayacagız biz müslümanlardan Baska bir sey olmaz cok yazık cunku herkes ben dogruyum diyor bence Amerika ve İsrail ve İngiliz haklı onlar kime haklı dese o haklı oluyor
    Cevapla
  • barış bayram 4 yıl önce Şikayet Et
    hadi iran görelim cesaretin varmı. ama yemez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçil Erzan hakkında yeni iddianame: Mağdur sayısı 26’ya yükseldi
Ali Koç'tan, TFF ve Galatasaray'a çok ağır sözler!