DSÖ'den korkutan koronavirüs uyarısı: Dünya buna hazır olsun

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Başkanı Tedros Adhanom Ghebreyesus, dünya toplumunun koronavirüsün pandemik hâl almasına hazır olması gerektiğini söyledi.

DSÖ'den korkutan koronavirüs uyarısı: Dünya buna hazır olsun
DSÖ'den korkutan koronavirüs uyarısı: Dünya buna hazır olsun
GİRİŞ 25.02.2020 07:52 GÜNCELLEME 26.02.2020 15:19
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Başkanı Tedros Adhanom Ghebreyesus, dünyaya hızla yayılan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını hakkında uyarıda bulundu.

 

 

Ghebreyesus, Twitter’den yaptığı açıklamada, "Halihazırda 'pandemik' kelimesi gerçeklere uymuyor, ama kesinlikle korku telkin etmeli. İki taraflı, siyah-beyaz bir dünyada yaşamıyoruz” ifadelerini kullandı.  

Son dakika - DSÖ'den ürküten koronavirüs uyarısı: Dünya buna hazır olmalı!

DSÖ Başkanı, ayrıca hastalığı önlemeye odaklanılması, ama aynı zamanda potansiyel bir pandemiye hazır olmak için elden gelen her şeyin yapılması gerektiğini belirtti.

 


Ghebreyesus, koronavirüse karşı mücadelede her ülkeye uyacak bir yöntemin olmadığını ve her bir ülkenin kendi bağlamından hareketle riskleri değerlendirmesi gerektiğini kaydetti. 

Son dakika - DSÖ'den ürküten koronavirüs uyarısı: Dünya buna hazır olmalı!

YORUMLAR 16
  • Eren 4 yıl önce Şikayet Et
    Ölüm ayak sesleri içinde adım adım geliyor.... Kim ne derse desin bu durumda Türkiye olarak büyük zarar görür
    Cevapla
  • Demedi Deme 4 yıl önce Şikayet Et
    Pandemiler veya pandemik hastalıklar, bir kıta, hatta tüm dünya yüzeyi gibi çok geniş bir alanda yayılan ve etkisini gösteren salgın hastalıklara (epidemi) verilen genel addır.
    Cevapla
  • Bal damlası 4 yıl önce Şikayet Et
    Çin dünyayı aptal sanıyur kendi piyuloji silahını piyasaya sürdü panzehiri açıklanmadı takı dünyaya yaydıktan sunra panzehiri bulmuşum diyur şimdi bu panzehiri dünyaya satacak nasılsa nüfusu bir milyar dürt yüz gibi nüfusun var diyebilir zaten nüfusu patlak vermiş neyapacak diye şimdi hem nüfusunu azaltır panzehiri ise satacak bu haşere mahluklar çık oyanık
    Cevapla
  • admin 4 yıl önce Şikayet Et
    Talihsiz bir yorum
    Cevapla
  • Ayşen 4 yıl önce Şikayet Et
    Sizde dünya sağlık örgütü olacaksınız ! Vay başımıza gelenler vay halimize !
    Cevapla
  • admin 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu İluminati Teşkialtının işidir. Dünyada ki nüfüusu düşürmeye ant içdiler! Kendi Ailelerinden başlasalardı tüm sorunlar cözülecekti. Hastalığı Cinde patlatılar ve şimdi istedikleri gibi yayılmadığı için ateşi başka ülekelerden alevlendirmeye çalışıyorlar. Çinliler gururlarına yedirip bunu onlar yaptı diyemiyor! Allahın laneti bun hastalığ çıkaranların başına olsun! Artık Masonlar ve İluminati hakkında tedbirler alınması lazım. Anarşiden bahsetmeye başladılar. Yakında dünayayı kana bulayacaklar ve kimse birşeler yapamayacak. Ateş büyümeden durudurulmalı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!