DSÖ Başkanı'ndan canlı yayında son dakika açıklaması: Bu büyük bir hata olur

Dünya Sağlık Örgütü Genel Direktörü Tedros Adhanom Ghebreyesus, Cenevre'de coronavirüs (Covid-19) ile ilgili canlı yayında açıklamalarda bulundu. Ghebreyesus, "Her ülke ilk corona virüs vakalarına hazırlanmalı. Hiçbir ülke topraklarında virüs olmayacağı kanaatine kapılmasın. Bu büyük bir hata olur. Ancak ne umutsuz ne de çaresiz değiliz." dedi.

DSÖ Başkanı'ndan canlı yayında son dakika açıklaması: Bu büyük bir hata olur
DSÖ Başkanı'ndan canlı yayında son dakika açıklaması: Bu büyük bir hata olur
GİRİŞ 27.02.2020 18:05 GÜNCELLEME 27.02.2020 18:39
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

DSÖ Başkanı Tedros Adhanom Ghebreyesus, dünyada hızla yayılan ve büyük tedirginliğe yol açan coronavirüs (Covid-19) ile ilgili kritik açıklamalarda bulundu.

corona virüsü dünyada hızla yayılıyor. DSÖ Başkanı'ndan tüm dünyayı ilgilendiren açıklamalar geldi.

 

 

'SAKIN BU HATAYA DÜŞMEYİN'

Ghebreyesus, "Her ülke ilk corona virüs vakalarına hazırlanmalı. Hiçbir ülke topraklarında virüs olmayacağı kanaatine kapılmasın. Bu büyük bir hata olur. Ancak ne umutsuz ne de çaresiz değiliz. İlk vakalar için hazır mıyız? İlk vaka geldiğinde ne yapacağız? İzolasyon merkezimiz, yeterli ekipmanımız var mı? Ülkeler şu an bu soruları kendine sormak zorundadır." dedi.

 

"İRAN VE İTALYA'DAKİ VAKALAR BU VİRÜSÜN..."

DSÖ Başkanı Ghebreyesus ayrıca, "DSÖ virüse karşı ulusal planlamasını yapmak isteyen tüm ülkelerin yanındadır. Endişe ve panik bize yardımcı olmayacak. İran ve İtalya'daki vakalar bu virüsün nelere kadir olduğunu bize göstermiş oldu." mesajını verdi.

Ayrıca Ghebreyesus, "Corona virüsle ilgili epidemi ilan etme konusunda "karar aşamasında" olduğumuz bir noktaya geldik." açıklamasında bulundu.

YORUMLAR 28
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Aşısını bulduk diyen ülke virüsün doğduğu yer olabilir, fakat o kadarda acil deyil hedef tahtasındaki ülkeler biraz daha yıpransın ki, ikinci sömürü aracı aşı ortaya çıksın.
    Cevapla
  • BEKLENEN 2020 4 yıl önce Şikayet Et
    Aylar öncesinden uyarımı dikkate almadınız, bedelini herkes çok ağır bir şekilde ödeyecek artık, Virüs Asıl sıcaklarda IRAK tarafından en korkunç olan VTR ye dönüşecek, Gümrük Sınır kapıları vızır vızır Arap arabaları gelip gidiyor, siz Kapıları kapatmamakla inat etmeye devam edin, yakında Meclis Lokantasına girerse hiç şaşırmayın. Virüs En hızlı ve en çok NAKİT PARA ile yayılıyor. Gümrük kapılarına hala inatla Pulmatik ve HGS sistemi gibi parasız elektronik tahsilat sistemi kurulmuyor. Herkes büyük risk altında. Sıcakları bekleyin.
    Cevapla
  • adem seferi 4 yıl önce Şikayet Et
    virüsler kışın bağışıklık sistemi zayıflığından faydalanır. yazın olmaz.
    Cevapla
  • Eren 4 yıl önce Şikayet Et
    Bilmeden yorum yapma.virüs yaz aylarında yaşayamaz ölür.kışın çoğalır
    Cevapla
  • Bayedip 4 yıl önce Şikayet Et
    Dünya coğrafyasında insan sağlığı üzerinden belli odaklara ekonomik çıkar sağlayan insan sağlığını hiçe sayan, emperyal güçlerin kullandığı bir örgüttür. Bu yüzden DSÖ en büyük terör örgütüdür.
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    DSÖ aylardır neden toplantı yapıp bunun tedavisi ile ilgili bir adım atmamış.Tedavi yöntemi zaten belliydi de sahipleri izin mi vermiyor?
    Cevapla
  • Altaylar 4 yıl önce Şikayet Et
    DSÖ ne kadar zeki bir kuruluş, dediklerini kimse tahmin edememişti. Bu örgüt akıl vermekten başka bir iş yapıyor mu acaba. İlaç firmalarının dünya bayisi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Güney Kore ile görülmemiş anlaşma! Altay Tankı detayı çok konuşulacak
Vatandaşa önemli altın uyarısı: 'Kuyumcular bile satıyor'