ABD'deki STK'lardan Türkiye'ye destek

ABD’de kurulu Türk-Amerikan toplumunu temsil eden sivil toplum örgütleri çatı kuruluşları, Suriye’nin İdlib bölgesinde şehit edilen Türk askerleri ile ilgili ortak bir açıklama yayımladı.

ABD'deki STK'lardan Türkiye'ye destek
ABD'deki STK'lardan Türkiye'ye destek
GİRİŞ 01.03.2020 00:59 GÜNCELLEME 01.03.2020 01:00
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu (TADF), Türk Amerikan Yönlendirme Komitesi (TASC), MÜSİAD USA, Türk Amerikan Ticaret ve Sanayi Odası (TACCI) ve Türk Amerikan Dernekleri Meclisi (TADA) imzalı açıklamada, "Türk-Amerikan toplumu olarak devletimizin, milletimizin ve Mehmetçiğimizin yanında olduğumuzu ifade etmek için bir araya geldik." ifadesine yer verildi.

''DEVLETİMİZİN VE ORDUMUZUN YANINDAYIZ''

İdlib’de gerçekleştirilen saldırıda şehit edilen Mehmetçiklerin ve o acı günün unutulmayacağı belirtilen açıklamada, "Her zaman olduğu gibi, devletimizin ve ordumuzun yanındayız." değerlendirmesinde bulunuldu. 

Açıklamada, Türk vatandaşlarına, 1 Mart 2020 pazar günü saat 14.00’te Washington Beyaz Saray önünde seslerini tüm dünyaya duyurmak için toplanma çağrısı yapıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu Rusya'dan uzaklaşıp ABD den silah satın alalım Ruslarla ticareti kesin doğalgaz s400 birşey almayalım Suriye ile doğalgaz ticareti yapsınlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil