Kapılar açıldı, AB panikledi! Türkiye'ye geliyor

AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi ve AB Komisyonu Başkan Yardımcısı Josep Borrell ve Kriz Yönetiminden Sorumlu AB Komiseri Janez Lenarcic'ın temaslarda bulunmak üzere Türkiye'ye geleceği açıklandı.

Kapılar açıldı, AB panikledi! Türkiye'ye geliyor
Kapılar açıldı, AB panikledi! Türkiye'ye geliyor
GİRİŞ 03.03.2020 11:30 GÜNCELLEME 03.03.2020 14:00
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

AB Dış İlişkiler Servisi tarafından yayınlanan açıklamada, AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi ve AB Komisyonu Başkan Yardımcısı Josep Borrell ve Kriz Yönetiminden Sorumlu AB Komiseri Janez Lenarcic, 3-4 Mart 2020 tarihleri arasında Türkiye'de temaslarda bulunacağı duyuruldu. Açıklamada "AB’nin iki üst düzey yetkilisi, Ankara ziyaretleri sırasında bölgedeki sivil nüfusun yanı sıra Türkiye'deki Suriyeli mültecilerin durumu için Türk makamlarının üst düzey muhataplarıyla görüşecekler" ifadesi kullanıldı.

 

Açıklamada ayrıca, "Ziyaret, AB Dışişleri Bakanları'nın 5 ve 6 Mart tarihlerinde (Gymnich) resmi olmayan toplantısı ve bu hafta Zagreb'de Borrell başkanlığındaki olağanüstü Dışişleri Konseyi'nin toplantısı öncesinde gerçekleşecek" denildi.

AB Dış İlişkiler Servisi tarafından yayınlanan resmi açıklamanın sonunda "Komisyon üyesi Janez Lenarcic, Türkiye'nin güneydoğusundaki Gaziantep'te mülteci tesislerini ziyaret ederek Türkiye gezisine devam edecek" bilgisine yer verildi.

 
KAYNAK: İHA
YORUMLAR 16
  • Mustafa Ugur 4 yıl önce Şikayet Et
    Sakin yuz vermeyin, avrupa'da Türkiye için hep kotu yazilar yaziyorlar sakin acimayin bu tiplere....
    Cevapla
  • murtaza 4 yıl önce Şikayet Et
    Aşağılık varlıklar ne oldu, bir taraflarınızmı sıkıştı
    Cevapla
  • cifci 4 yıl önce Şikayet Et
    sen gelme lan!
    Cevapla
  • Osman 4 yıl önce Şikayet Et
    Esed sahibi Rusya ile birlikte İdlib’de masum sivilleri ve bebekleri bombalarken nerdeydiniz ? 1 milyona yakın sivil bizim sınırlarımıza göçtüğünde nerdeydiniz ? PKK terör örgütünü vururuz kapımıza dayanırlar, Rus finosu Esed’in itlerini vururuz bu sefer Rusya kapıya dayanır, ülke içerisindeki PKK’lı ve Fetöcüleri temizleriz bu sefer insan hakları diye ağlarlar. Biz neymişiz yaa ? Bütün dünya ile savaşıyoruz resmen.
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Düne kadar bu krizden sorumlu arkadaş venedikte balık tutuyordu işsizdi..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TSK'dan terör örgütüne büyük darbe: 19 terörist etkisiz hale getirildi!
Ölen borçlusunun mezarını açtı, mezarı ateşe verip canlı yayın yaptı!