'Alkol virüse iyi geliyor' söylentisi İran'ı karıştırdı: 27 ölü

İran'ın güneyindeki Huzistan ve Elborz eyaletlerinde dünden bu yana sahte içki nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 27'ye yükseldi.

'Alkol virüse iyi geliyor' söylentisi İran'ı karıştırdı: 27 ölü
'Alkol virüse iyi geliyor' söylentisi İran'ı karıştırdı: 27 ölü
GİRİŞ 09.03.2020 12:56 GÜNCELLEME 09.03.2020 13:10
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Fars Haber Ajansı'na konuşan, Ahvaz Cundi Şahpur Tıp Bilimleri Üniversitesi Rektörü Ferhad Ebul Nejadiyan, "Huzistan'a bağlı Ahvaz'da son birkaç gün içinde sahte içkiden zehirlenerek hayatını kaybedenlerin sayısı 20'ye ulaştı" dedi.

 

"ALKOL KORONAVİRÜSE İYİ GELİYOR" SÖYLENTİLERİ ÜZERİNE SAHTE İÇKİ ÜRETİMİ ARTTI

İranlı Öğrenciler Haber Ajansı'na (ISNA) konuşan, Kerec Başsavcı Vekili Muhammed Ağayari de "Elborz eyaletinde sahte içkiden zehirlenen kişilerden 7'si öldü" dedi.

 

Ağayari, bazı vatandaşların "alkolün yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı iyi geldiği" söylentileri üzerine sahte olduğu belirlenen içkileri tükettiğini söyledi.

 Huzistan Başsavcı Yardımcısı Ali Biranuvend, bu sabah yaptığı açıklamada, eyalette sahte içkiden ölenlerin sayısının 14'e yükseldiğini, zehirlenen 100'den fazla kişinin ise çeşitli hastanelerde tedavi altına alındığını belirtmişti. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 8
  • ABDULLAH 4 yıl önce Şikayet Et
    İsrail ve ABD bayrakları dünyada ençok nerde üretilir ve satılır biliyormusunuz İranda.Yani şeriatla yönetilip sahte içkiden meded uman sorgulamayan araştırmayan bir millet düşman gördüğü israil ve ABD bayraklı üzerinden ülke içinde ekonomi yaratmış ve halkın piskolojisini yöneten bir devlet ve tekrar söylüyorum bu bayrak için para harcayan neden alıyoruzu sorgulamayan bayrağı yakınca ne kazanılıyor araştırmayan bir millet islam ümmetine faydası olurmu sizlere soruyorum.
    Cevapla
  • orhan 4 yıl önce Şikayet Et
    aga siz içmek için bahane icad etmişsiniz. oysa hamr yani içkiden tüm faideler kaldırılmış ve açık bir şekilde haram kılınmıştır. bunu bilmezmisiniz?
    Cevapla
  • şah 4 yıl önce Şikayet Et
    içerken değil sürersen iyi geliyor
    Cevapla
  • OHH 4 yıl önce Şikayet Et
    OH Olsun
    Cevapla
  • oraloğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    nasihat ve bilgilendirme: Allahü Teala hiçbir zaman bir sorunu haramlarla çözmez. bu hadistir vede öyle biline. müşahade yakin ehlinden
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uzman isim tarih vererek açıkladı! '7,5'lik deprem bekliyoruz'
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gözü dev gelirde!