The Times'dan bomba koronavirüs iddiası!

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve Türkiye dahil 120'den fazla ülkeye yayılan koronavirüs salgını ile ilgili İngiliz The Times Gazetesi'den çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

The Times'dan bomba koronavirüs iddiası!
The Times'dan bomba koronavirüs iddiası!
GİRİŞ 18.03.2020 20:23 GÜNCELLEME 18.03.2020 20:30
Bu Habere 61 Yorum Yapılmış

The Times Gazetesi ilk kez Aralık ayında görüldüğü resmen açıklanan ve "2019-nCoV" olarak adlandırılan virüsle ilgili bilgilerin daha önceye dayandığını yazdı.

YENİ BULAŞICI PATOJEN

İddiaya göre geçen yıl bir Çin laboratuvarında yüksek ateş ve kırgınlık gibi belirtilere sebep olan yüksek bulaşıcı özelliği olan bir patojen tespit edildi. Bu keşfin hemen sonrasında gelen bir emirle patojenle ilgili testler, test örnekleri imha edildi, haber kanalları susturuldu.

3 HAFTA GEÇ GELEN BİLGİLENDİRME!

İmha edilen patojenin insandan insana geçme özelliğinin bulunması ile ilgili yetkili birimlerin haberdar edilmesi ise ancak salgının resmen açıklanmasından 3 hafta sonra oldu.

SALGIN BÜYÜMEDEN ÖNLENEBİLİRDİ

Haberde ayrıca bağımsız Çinli yayın kuruluşu Caixin Global'in bu skandalı salgının patlak vermesinden birkaç hafta önce ortaya çıkardığı ve olayın üstünün örtüldüğü ifade edildi. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 61
  • Rıza Yavuz 4 yıl önce Şikayet Et
    İblis in büyük projesi bu.Tek ulus, Tek devlet, Tek di,l Tek para, seküler tek din.,İnsanlığa bütün dinlerden izler taşıyan ama hiçbir dinin aynısı olmayan New Age Religious Movement "yeni çağ dini" denilen uydurulmuş tek din dayatılacak. Bu akım İslam hariç bütün dinleri yutar. Onlar için, Müslüman Türkiye büyük tehdit. Tabi ki başaramıyacaklar Çünkü Allah bizimle.
    Cevapla
  • İbrahim Alkılıç 4 yıl önce Şikayet Et
    Öyle veya böyle dünya bu kötü olayları demek yaşamak lazımmış. Avrupa Amerika Çin bu kötü olayları yaşaması lazımmış. Allah'ın kaderi bu ise kimse bundan kaçamaz. Insanın başını derde sokan her şey kendi eli ile yaptığıdır. Ve sonra şu bir hüküm; olanda hayır vardır!
    Cevapla
  • dely 4 yıl önce Şikayet Et
    bu bir nevi biyolojik silahı ,ya çinliler yada abd ortaya çıkardı.kendiliğinden olan bir şey olduğunu düşünmüyorum açıkçası.
    Cevapla
  • B.Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Çine bunun bedeli en azından maddi olarak ödettirilmelidir. Hayatını kaybeden insanlar için tazminat ve ülkelerin yaşayacağı ekonomik kaybın bir kısmının çinden alınması gibi. Ayrıca virüsün adının da çin virüsü olarak değiştirilmesi düşünülebilir.
    Cevapla
  • Bordeaux 4 yıl önce Şikayet Et
    ABD yapabiir bunu
    Cevapla
  • anlamasanda dinle 4 yıl önce Şikayet Et
    Yorumlarda görüyorum herkes Çin'e dava açalım diyor... Abd buna ne sevinir... Ya Çin'e virüsü Abd yolladıysa?.. Ki ben buna inanıyorum ticaret savaşında zafer elde etmiş olmaz mı?.. Bu durum kime yaradı bir bakın... Abd kaybettiği ticaret savaşını kazanıyor, dolar tedavülden kalkacaktı konu rafa kalktı, petrol varil fiyatını düşürdü petrol zengini ülkeleri vurdu. Uyanın deccal abd nin ta kendisidir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran hediye!
TBMM’de bir araya geldiler! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özel ile görüşme tarihini duyurdu