İspanya'da sağlık sistemi çöktü!

İspanya’da 28 bin 603 korona virüs vakası görülmesinin ardından ülkedeki sağlık sistemi yetersiz kaldı. Sosyal medyaya sızan görüntülerde, korona virüs tespit edilen hastaların koridorlarda yatırıldığı ortaya çıktı.

GİRİŞ 23.03.2020 00:48 GÜNCELLEME 23.03.2020 00:48
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Dünya genelinde hızla yayılan korona virüs, Avrupa’yı yeni merkez üssü haline getirdi. İspanya’da toplam korona virüs vakası 28 bin 603’e, korona virüse bağlı ölümler ise 3 bin 107 kişiye ulaştı.

İspanya’da her geçen gün artan korona virüs vakaları, sağlık sisteminin yetersiz kalmasıyla çökme noktasına geldi. İspanya’da bulunan bir hastanede çekilen görüntüler, durumun ciddiyetini gözler önüne serdi. Sosyal medyada yayınlanan görüntülerde virüsün bulaştığı kişilerin, hastane koridorlarında yatırıldığı görülüyor. Vaka sayısının fazla olması, sağlık çalışanlarının yetersiz kalması sonucu ülkedeki sağlık sistemi hastalara yeteri derecede hizmet veremiyor.

 

 

YORUMLAR 16
  • Ksksk 4 yıl önce Şikayet Et
    Hastaneye girerken tüm eletronik haberleşme çihazları alınmalı doktorlardan ve vaatandaşlardan. Virüs kısa mesafeli iletişim dalgalarıyla daha ölümcül olabilir Sinyal vasıtasıyla rezonansa girip çogalabilir fazlaca
    Cevapla
  • Ali29 4 yıl önce Şikayet Et
    Ey dünya siz bu kainatın bu dünyanın başı boş olduğunu mu düşündünüz? Siz hesaba çekilmeyeceğinizi mi düşündünüz. Hani o Suriye'de, Yemen'de, Myanmar da, Filistin de dünyanın değişik yerlerinde harıl harıl Müslüman kanı akıtırken, masumları katlederken gıkınız çıkmıyordu ya... Siz o Suriyeli kızın; "Sizi Allah'a şikayet edeceğim. Nerdesiniz ey dünya" çığlıklarını da duymadınız. İşte Allah ne kadar büyük tadın bakalım şiddetli azabı. Herkes bundan hissesi kadar payını alacak. Zalimler ve kafirler için yaşasın cehennem. Allah Müslümanlara yardım etsin.
    Cevapla
  • 57.Alay 4 yıl önce Şikayet Et
    Aslında avrupa diye gözümüzde buyuttugumuz şey sömürge paralarını yiyen onların kanını emen 80 li yıllarda kalmış bir olgu.gitmek isteyene kapı açık gidinde yaşayın 80leri zamanda yolculuk.
    Cevapla
  • Eninde Sonunda 4 yıl önce Şikayet Et
    Şehir hastaneleri çok büyük olmuş diyenler, neredesiniz. Hadi sıkıysa şimdi ötūn.
    Cevapla
  • Erol 4 yıl önce Şikayet Et
    Tüm dünyayı saran korona tüm ülke ve milletlerin sorunu becerikli becerikziz demeden olan olmayana aklı olan beceren beceremeyene yardım edecek dünyanın kavgaya sürtüsmeye zamanı yok barısa birliktelige cok cok ihtiyacı var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...