İngiltere'den şaşırtan açıklama: Virüsün atası ABD!

Bilim insanları, bir ilk olarak dünyayı kasıp kavuran koronavirüs salgınına ilişkin geçtiğimiz hafta gen dizilimini tamamen çözmeyi başardığını duyurdu.

İngiltere'den şaşırtan açıklama: Virüsün atası ABD!
İngiltere'den şaşırtan açıklama: Virüsün atası ABD!
GİRİŞ 11.04.2020 15:45 GÜNCELLEME 11.04.2020 15:45
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Salgının genetik özellikleri ile ilgili bir açıklama da İngiliz genetik bilimci Peter Forster’den geldi. Forster, dünya genelinden elde edilen 160 koronavirüs genetik şifresinin incelendiği ve A tipi koronavirüsün ABD ve Avustralya´daki hastalarda görüldüğü açıkladı.

 

 

İngiliz genetik bilimci Peter Forster’ın ABD’li Ulusal Bilim Akademisi (PNAS) yayınlanan araştırmasında koronavirüsün gen haritası hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Çin medyasının haberine göre, Genetik bilimci Peter Foster, A tipi virüsün, koronavirüsün atası sayılan ve yarasalardan gelen bir virüs olduğunu tespit ettiklerini kaydetti. Foster’in A tipi koronavirüse ABD'de rastlandığını ve Çin'de görülen koronavirüsün ise mutasyona uğrayan B tipi olduğunu ileri sürdü.

"KORONAVİRÜSÜN ATASI ABD"

Genetik bilimci Peter Forster'ın açıklamalarına dayandırılan haberde, dünya genelinden elde edilen 160 koronavirüs genetik şifresinin incelendiği, virüsün atası sayılan ve yarasalarda görülen A tipi koronavirüsün ABD ve Avustralya'daki hastalarda görüldüğü ifade edildi. Çin'in Vuhan kentinde görülen vakalarda ise mutasyona uğramış B tipi virüs olduğu ileri sürüldü. Diğer bir koronavirüs mutasyonu olan C tipi virüse ise Avrupa´da rastlandığı ifade edildi. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 40
  • ömer 3 yıl önce Şikayet Et
    Al birini vur öbürüne.
    Cevapla
  • esven 3 yıl önce Şikayet Et
    pek yanlışta sayılmaz bumerang etkisi olmalıki bu gün ilk sıraya oturdular.
    Cevapla
  • Vatndaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Üretim yeri abd. Bu doğru. Üretimi yapan yahudiler. Bu da doğru. Ancak Dünya'ya dağıtımını siz ingilizler yaptınız.
    Cevapla
  • Ibrahim 3 yıl önce Şikayet Et
    Domuz eti tuketen toplumlarda mutasyonlar cok olacak..virus domuz etiyle vücuda alınan parazitleri uyariyor...
    Cevapla
  • katibb 3 yıl önce Şikayet Et
    virüs İran da patlama yapıncaya kadar pek kişi aynı görüşte idi.. Türkiye'ye gelinceye kadar da bizim genlerimizi pek etkilemiyor deniyordu..
    Cevapla
  • zafer gülten 3 yıl önce Şikayet Et
    bir zamanlar ülkelerindeki eşcinsel sayısın artışının önüne geçmek için -aidis-mikrobunuda ABD nin çıkardığı söyleniyordu,ve ABD de sözde uzay çalışmaları altında kimsenin giremediği gizli labaratuvar tipi yerler varmış,ne yaptıkları,ne ettikleri şüpheli yani.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı