ABD’de koronavirüse karşı Hz. Muhammed’in hadisleri panolarda yayınladı

ABD’de koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında Peygamber Efendimiz’in salgın hastalıklar hakkındaki hadisleri reklam panolarında yayınlandı.

GİRİŞ 21.04.2020 07:00 GÜNCELLEME 21.04.2020 15:06
Bu Habere 76 Yorum Yapılmış

Çin’de ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının merkez üssü ABD’de Peygamber Efendimiz’in salgın hastalıklar ile ilgili olan hadisini yayınlandı.

 

 

PANOLARDAN YAYINLADI

ABD’nin Chicago kentinde bir reklam panosunda Peygamber Efendimiz’in salgın hastalıklar ile ilgili hadisine atıfta bulunarak, panoda Hz. Muhammed’in "Bir yerde veba ve benzeri, herhangi bir bulaşıcı hastalık olduğunu işittiğiniz zaman, o yere girmeyiniz. Bulunduğunuz yerde böyle bulaşıcı bir hastalık varsa, oradan da çıkıp kaçmayınız" hadisini koronavirüs salgınına karşı kullanıldı.

 

 

Reklam panosunda “Ellerinizi sık sık yıkayın. Salgın hastalık olan yerlere gitmeyin. Bulunduğunuz yerde salgın hastalık varsa ayrılmayın” ifadelerine yer verildi.

ABD’de toplam koronavirüs vaka sayısı 784 bin 201’e, hayatını kaybedenler ise 41 bin 837’ye ulaştı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 76
  • Osman Aybaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Keske kendileri assa ne güzel olurdu fakat bu parayla asılan bir reklam. Olursanız grubun resmi internet sitesinin de adini görürsünüz. Ingilterede yaşıyorum zaman zaman müslümanlar reklam veriyor hatta otobüslerin dışına bile reklam alıyorlar, ateistler bile reklam veriyor. Inşallah hakikati bir gün görürler
    Cevapla
  • İsmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammed
    Cevapla
  • Çiçek 4 yıl önce Şikayet Et
    Onun gibisi yok Allah CC peygamberi Allahümme Salli ala seyidina Muhammed. Gelmiş geçmiş en büyük peygamber ondaki merhamet adalet hoş görü kimsede yok
    Cevapla
  • Guiadoglu 4 yıl önce Şikayet Et
    Seriat geliyeeeeeeeaaaah. Zaten maskeleri de taktilar tam carsaf, tesettür. Laikler enteller artik ABD ye de kacamayacaksiniz. En iyisi siz uzaya cikin entelliginiz belki bir kara delik acar baska aleme gidersiniz.
    Cevapla
  • mehmet tosun 4 yıl önce Şikayet Et
    hani islamaofobi..hani muslumanlara terorist diyordunuz.. Bak işte imana geldiler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Milas’ta iki minibüs çarpıştı: 4’ü ağır 14 yaralı!
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?