İtalya'da bir ilk! Son rakamlar açıklandı

Son Dakika Haberi; Günlük ölüm sayılarındaki düşüşün devam ettiği İtalya'da Kovid-19 kaynaklı can kaybı son 24 saatte 260 artarak 26 bin 644'e yükseldi. İtalya, 14 Mart tarihinden bu yana en düşük ölüm sayısını bildirdi.

İtalya'da bir ilk! Son rakamlar açıklandı
İtalya'da bir ilk! Son rakamlar açıklandı
GİRİŞ 26.04.2020 19:06 GÜNCELLEME 26.04.2020 22:02
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

İki aydır süren Kovid-19 salgınına ilişkin son bilgiler, günlük düzenlenen basın toplantısı yerine Sivil Savunma kurumundan yapılan yazılı açıklamayla duyuruldu. 

Açıklamada, ülkedeki aktif koronavirüs vaka sayısının hafta başında başlayan gerilemenin aksine bugün 256’lık artışla 106 bin 103’e ulaştığı bildirildi.

Ülkede bugüne kadar Kovid-19 bulaşanların toplam sayısı ise 197 bin 675 oldu.

Sivil Savunma verilerinde, iyileşenlerin sayısının bugün 1808'lik artışla 64 bin 928'e çıktığı kaydedildi.

Açıklamada, son 24 saatte Kovid-19'dan hayatını kaybedenlerin sayısının 260 daha artarak, 26 bin 644'e yükseldiği belirtildi. Ülkede bugünkü ölü sayısı, 14 Mart’tan (175) bu yana kaydedilen en düşük ölü sayısı oldu. 

Yoğun bakımda tedavi görenlerin sayısındaki düşüş bugün de sürdü. Dün 2 bin 102 olan sayının bugün 93 düşüşle 2 bin 9’a gerilediği kaydedildi.

Sivil Savunma'nın verilere göre, ülke genelinde bugüne kadar 1 milyon 757 bin 659 test yapıldığı bildirildi.

BİR İLK!

İtalya, 14 Mart tarihinden bu yana en düşük ölüm sayısını bildirdi.

- BAŞBAKAN CONTE'NİN "İKİNCİ AŞAMA"YI BUGÜN AÇIKLAMASI BEKLENİYOR

Başbakan Giuseppe Conte’nin bu akşam düzenleyeceği basın toplantısıyla, daha önce "Virüsle birlikte yaşayacağımız dönem" olarak tanımladığı 4 Mayıs'ta başlayacağı belirtilen "ikinci aşama"nın detaylarını açıklaması bekleniyor.

Conte, bugün La Repubblica gazetesinde çıkan röportajında, inşaat ve imalat sektöründen başlamak üzere 4 Mayıs’ta yeniden açılış üstünde çalıştıklarını belirtmişti.

TEDBİRLER 4 MAYIS'TAN İTİBAREN KADEMELİ GEVŞETİLECEK

İtalya Başbakanı Giuseppe Conte, Kovid-19 salgınına yönelik uygulanan tedbirlerin 4 Mayıs'tan itibaren kademeli gevşetileceğini açıkladı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 20
  • Nevim 3 yıl önce Şikayet Et
    Turkiye' de de 100 bini bulmus.
    Cevapla
  • Cumali 3 yıl önce Şikayet Et
    Sizin gibi akıl yoksunları yüzünden başımıza felaketler geliyor ,be akılsız orda günahsız insanlar var ,ayeti kerimede gayrimiluslimlerin de cennete gideceğinden bahseder ,yarabbim affet bizleri boyle akıl yoksunları yüzünden aaffet
    Cevapla
  • Meraklı 3 yıl önce Şikayet Et
    Hangi ayet paylaşır mısınız ?
    Cevapla
  • Abdullah 3 yıl önce Şikayet Et
    Hangi ayet o ? Onu niye yazmadın, evet onlar günahsız insanlar, günahları yazılmıyor. Çünkü sevap-günah iman edenler için onların önce iman etmeleri lazım yoksa kul hakkından başka günahları olmaz zaten.
    Cevapla
  • Emekli 3 yıl önce Şikayet Et
    İnned dine indallahil islam diyor ayette, sen ayeti inkar mı ediyorsun, derhal tövbe etmez isen senin yazdıklarını okuyanlar seni kafir olarak bilecekler.
    Cevapla
  • Sinan 3 yıl önce Şikayet Et
    Gayrimüslimler nasıl giriyor cennete ? Çocuklardan bahsediyorsan eğer belli bir yaşa kadar onlar gayrimüslim değil müslümandırlar. Yetişkin bir gayrimüslim iman etmeden ölürse cennet yüzü göremez.
    Cevapla
  • Duran 3 yıl önce Şikayet Et
    Bulunduğum ilde umreden gelenler mahmut yapmış orada kim varsa hepsi hasta olmuş, ve maalesef yarısını kaybettik
    Cevapla
  • Duran 3 yıl önce Şikayet Et
    Mahmut değil mevlut olacak klavye çevirisi
    Cevapla
  • Corumlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar tam karantina yaptı ve 10 güne hiç vaka bile kalamayacak
    Cevapla
  • Sonu karanlık 3 yıl önce Şikayet Et
    günlük 1000 ölümden 300 ölümlere düşmek başarı sayılırken, güzel ülkemde dünyanın en başarılı savaşı veriliyor ama hala bazı fitneciler vakalar saklanıyor ölümler saklanıyor yalanıyla nankörlük ediyor. ne mutlu bize ki bu ülkede yaşıyoruz ne mutlu bize ki insanına değer veren önce insan diyenler tarafından idare ediliyoruz. mübarek ramazanda bunun için devamlı şükredelim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar
Aysever'den CHP'li belediye başkanlarına: Ekrem'in tetikçisi olamazsınız