Esad rejiminin koronavirüs haritası tepki çekti

Suriye'de halkına yıllardır zulmeden Esad rejimi, Türkiye'ye karşı düşmanca tavırlarını sürdürmeye devam ediyor, hem de Koronavirüs konusunda bile. Rejim tarafından hazırlanan Suriye'de koronavirüs haritasında İskenderun ve Hatay bölgesi, Suriye toprağı olarak resmedildi.

Esad rejiminin koronavirüs haritası tepki çekti
Esad rejiminin koronavirüs haritası tepki çekti
GİRİŞ 29.04.2020 15:20 GÜNCELLEME 29.04.2020 15:25
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Koronavirüs salgını Suriye'de de kendini gösteriyor. Esad rejimi ülkedeki koronavirüs vakalarına ilişkin çalışmalar başlatırken, rejim tarafından hazırlanan ülkedeki koronavirüs haritasında Türkiye düşmanlığını küstah bir şekilde yeniden gösterdi.

 

 

Esad rejiminin koronavirüs salgınıyla ilgili bilgileri gösterdiği Suriye haritasında İskenderun’u kendi sınırlarında gösterdiği ortaya çıktı. 

İSKENDERUN DA SURİYE'DE OLARAK GÖSTERİLDİ

Esad rejimi koronavirüs salgınıyla ilgili bilgileri yayınladığı online Suriye haritasına İskenderun’u da ekledi.  Koronavirüs salgınıyla ilgili verilerinin güncel olarak açıklandığı rejime ait resmi internet sitesindeki haritada İskenderun da Suriye sınırlarında gösteriliyor. Sitede yer alan haritanın kuzey batısında “İskenderun” olduğu görülüyor. 

 

 

Rejimin, İdlib’de yüzlerce sivil insanı hedef alan saldırılarını durdurmak için gerçekleştirdiği Bahar Kalkanı harekatında, Esad Türkiye’yi hedef alan açıklamalar yapmıştı. Esad’ın Suriye haritasındaki bu eklemeyle koranavirüs salgınını bile Türkiye’yi kışkırtmak için kullandığı değerlendiriliyo

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 19
  • DELİDİR 3 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın kendi kendilerine resim çizip avunsunlar ne olmuş biz şu anda otuz iki mil içeridemiyiz evet, bir hayaller bir de gerçekler vardır Suriyenin hayal Türkiye nin gerçek daha ötesini konuşmak boşuna olur.
    Cevapla
  • chef ray 3 yıl önce Şikayet Et
    Ey büyük rabim ne büyüksün sen Bunun sahipleri çaresiz buna bir had bildirmek lazım sınır nasıl çizilir görsün Biz çizelim o sınırları
    Cevapla
  • Nezih 3 yıl önce Şikayet Et
    Aç tavuk rüyasında darı görürmüş.Adamların hep aklında.Hatay derken,ülkeleri bölünmüş haberleri yok.
    Cevapla
  • salih 3 yıl önce Şikayet Et
    biz öyle bir cizeriz ki o cizik hic kapanmaz yalama it
    Cevapla
  • MetehanGülsah 3 yıl önce Şikayet Et
    o çok bilmiş üstün akıllı ultra yüksek zekalı chp li vekiller diyordu yaa suriyede ne işimiz var diye... anladın mı şimdi ne işimiz olduğunu zeki akıllı üstün zekalı vekillerim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uzman isim tarih vererek açıkladı! '7,5'lik deprem bekliyoruz'
Yunanistan: Türkiye'nin tepkisine rağmen vazgeçmeyeceğiz