ABD'li hemşire ağlaya ağlaya anlattı: En ufak şeyde hastaların fişi çekiliyor

Yeni tip koronavirüs salgını ABD'de sağlık sistemini adeta çökme noktasına getirdi. ABD'li Nicole Sirotek adlı hemşire ülkede sağlık alanındaki ihmalleri gözyaşlarıyla anlatarak, "Ağır ihmal var, Hastalar ölüyor. En ufak şeyde fiş çekiliyor. Artık yasal olarak ne yapacağımı bilmiyorum" dedi.

GİRİŞ 07.05.2020 13:38 GÜNCELLEME 08.05.2020 11:50
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Yeni tip koronavirüs salgınında merkez üssü haline gelen ABD'de sağlık sistemi iflasın eşiğine geldi. Asya'da Kovid-19 salgını etkisini iyice azaltırken salgının merkezi halini alan ABD'de vakaların ve can kayıplarının önüne geçilemiyor. ABD’nin Nevada eyaletinde görevli olan ve Covid-19 salgıyla mücadeleye destek vermek için New York’a giden Nicole Sirotek adlı hemşire göz yaşlarıyla ABD'deki sağlık sistemindeki ihmallari anlattı.

EN UFAK OLAYDA HASTALARIN FİŞİ ÇEKİLİYOR

İtiraflarda bulunan hemşire yeni tip koronavirüs tedavisi gören ve iyileşme ihtimaline şüphe ile bakılan Kobvid-19 hastalarının solunum cihazlarının fişlerinin en ufak bir durumda çekildiğini ifade etti.

 

BİNLERCE KİŞİ İHMALLERDEN DOLAYI ÖLÜYOR

Nicole Sirotek adlı hemşire ABD'li hemşire ülkede tıbbi ihmallerin olduğunu çektiği videoyla göz yaşlarına boğularak anlattı. Sirotek, ABD’de Kovid-19 hastalarının "ağır ihmal ve kötü tıbbi yönetim" nedeniyle "öldürüldüğünü" iddia ederken "Artık yasal olarak ne yapacağımı bilmiyorum. Savunucu gruplar bile bu insanlar hakkında bir şey yapmıyor, siyahi insanların hayatları burada önemli değil. Durum çok vahim. Binlerce kişi ihmallerden dolayı ölüyor" dedi.

YORUMLAR 24
  • çağdışı 3 yıl önce Şikayet Et
    sirf zenci diye fişi çekiliyor... BATI sözde humanşisrt. kıızlderilerin kafa taslarından dağ yığını yapan VAKŞİ BATI yeri geldiğinde filmlerdeki uzaylı yaratıklar yanlarında masıum kalır.. film bile olsa uzay yaratuıkaşrıBU KADAR KIYIM VAHŞET YAPMADI. AMA BATI HALA YAPIYOR..
    Cevapla
  • Mkd 3 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa diye bizim gençler yanıp tutuşuyordu insanlar ın değerini gördük EN BÜYÜK TURKIYE
    Cevapla
  • msf 3 yıl önce Şikayet Et
    yıllardır "Allahım bu abd ye bir bela ver ki, dönüp de dünyaya bakacak mecali bile kalmasın" diye dua ettim. Ama, sevinmek için daha erken.. daha erken.. Hel min mezid ya Rabbi..
    Cevapla
  • Olgay Çelik 3 yıl önce Şikayet Et
    İşte Batı Medeniyetinin ürünü; işgalci, insana değer vermeyen, aynı zamanda ırkçılığın oldu ülke olan Amerika' nın ürünü. Dünya İslam Medeniyetine muhtaçtır.
    Cevapla
  • Hamdi 3 yıl önce Şikayet Et
    Insana değer verilseydi küçücük çocuklara acırlardı tepelerine bomba yagdirmazlardi hey gidi hemşire hanım insan gözüyle görüp işin içinde olunca daha iyi anlıyor bebeklere çocuklara merhamet edilmeyen dünyada yaşıyoruz daha aşağıda bir şey aramayın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçil Erzan hakkında yeni iddianame: Mağdur sayısı 26’ya yükseldi
100 bin TL'ye işçi bulamıyorlar! Ev alan patron bile var