Korkutan açıklama: En karanlık kışı yaşayacağız

ABD Başkanı Donald Trump'ı yeni tip koronavirüse karşı uyardığı için görevden alındığını iddia eden eski Sağlık Bakanlığı yetkilisi Dr. Rick Bright, ülkenin en karanlık kışı yaşayacağını öne sürdü. Bright, "ABD'nin henüz aşı planı yok" dedi.

Korkutan açıklama: En karanlık kışı yaşayacağız
Korkutan açıklama: En karanlık kışı yaşayacağız
GİRİŞ 15.05.2020 10:05 GÜNCELLEME 15.05.2020 10:30
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Yeni tip koronavirüsün en çok can kaybına yol açtığı ülke olan ABD'de sular durulmuyor. Başkan Donald Trump'ı salgın öncesinde uyardığını öne sürerek gündeme gelen eski Sağlık Bakanlığı yetkilisi Dr. Rick Bright, Temsilciler Meclisi'nde ifade verdi.

 

ABD tarihinin en karanlık kışını yaşayacağını söyleyen Bright, "Sonbahar aylarında salgın mevsimsel griple birleşip sağlık sistemimiz üzerinde benzeri görülmemiş bir baskıya yol açacak. Ulusal düzeyde bir mücadele planı ortaya koyamazsak, salgının daha da kötüleşerek can kaybının katlanacağından endişeliyim" dedi.

Bright, salgınla daha etkin mücadele edilmemesi halinde, "ABD'nin modern tarihinin en karanlık kışını" yaşayacağı uyarısında bulundu.

"AŞI PLANI YOK"

ABD'nin pek çok ülkeyle ortak girişimleri olmasına rağmen bunu inandırıcı bulmadığını ifade eden Dr. Bright, ülkenin etkin bir aşı planı olmadığını ve bunun büyük bir sorun teşkil ettiğini vurguladı.

Bright, ülkede ekonomiyi canlandırmak için önlemlerin erken kaldırılmasına da karşı olduğunu belirterek, bunun daha büyük felaketlere zemin hazırlayacağını savundu.

KAYNAK: BBC TÜRKÇE
YORUMLAR 6
  • abdullah 23 3 yıl önce Şikayet Et
    beter olun İnşallah mazlumları sahipsiz mi sandınız .siz de bizdeki imansızlar da her şeyin sahibinin Allah olduğunu öğrenecek.kainatın tek sahibi var onu tanıyın ve onun istediği şekilde hareket edin kafanıza göre takılmayın.O ne diyorsa o olmalı kendinize yazık etmeyin. koronanın ilahi bir ikaz olduğunu düşünüyorum.
    Cevapla
  • Emekçi çalışan 3 yıl önce Şikayet Et
    Abd anca silah üretsin müsküman öldürsün Allahda böyle helak edecek abdyi en büyük kayıp onlarda
    Cevapla
  • Hanefi 3 yıl önce Şikayet Et
    Hangi ülkeyi karıştıralım hangi ülkenin yeraltı zenginliklerini gasp edelim onu dusunuyorlardir .
    Cevapla
  • muammer 3 yıl önce Şikayet Et
    Abd bize benzemeye başladılar. Çok güzel. Ancak bizim muhalefet mi kriz miriz dinlemeden devlete hükümete sövecek. Birazda onların ki yapsında biz seyir edelim.
    Cevapla
  • Hakikat 3 yıl önce Şikayet Et
    Abd nin tek planı var o da teröristleri kollama ve lojistik destek verme başka da bir planları yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim