ABD medyasından Trump iddiası: Başkan parkinson hastası

ABD Başkanı Donald Trump son olarak West Point gezisi sırasında rampadan inerken yavaş hareket etmesi, ve ilginç su işini ile gündeme gelen hastalığı meselesine ilişkin Amerikan basınından flaş bir iddia ortaya atıldı. ABD medyası "Başkan Trump Parkinson hastalığına mı yakalandı iddialarını gündeme getirdi.

GİRİŞ 19.06.2020 15:25 GÜNCELLEME 19.06.2020 15:51
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

ABD Başkanı Donald Trump’ın West Point gezisi sırasında rampadan inerken yavaş hareket etme anları ABD medyasında geniş yankı buldu.

 

 

Amerikan medyasında Trump'ın rampdan aşağı inerken yavaş hareket etmesi "Başkan Trump parkison hastalığına yakalandı" iddialarını gündeme getirdi.

TRUMP'TAN İLK AÇIKLAMA

Trump yaptığı açıklamada bu yorumları değerlendirerek, West Point’te saatlerce bulunduğunu ve sadece rampadan inerken çekilen görüntüsünün basın tarafından değerlendirildiğini ifade etti.

 

 

Başkan Trump, bahsi geçen rampanın kaygan olduğunu ve ayakkabılarının kösele olduğunu belirtti. Trump, bu sebeple düşmemek için rampadan yavaş yürüdüğünü vurguladı.

NÖROLOJİK RAHATSIZLIK

Trump'ın bu durumuna ilişkin geçtiğimiz günlerde Dr. Brandy Lee'den açıklama gelmişti. Lee, Trump'ın nörolojik kaynaklı bir rahatsızlığının bulunabileceğini ifade ederken, "Başka belirtilerle birlikte bir beyin taraması gerektirecek kadar endişe verici, kalıcı nörolojik bir işaret."​ demişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    kesinlikle bir sekilde suikast bu, wifi,ipad,tabletler, iphone larla vs teknolijiyle bir sekilde nokta atisi yapiyorlar, bu konu konusulmustu biara hatta ömer celakil da bu konuya degindi defalarca , siz siz olun wifi vs dalgalarindan, frekanslardan, kacin evde odanizdan uzak tutun, hersey beklenir bunlardan
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!