DSÖ korkuttu: Yeni ve tehlikeli bir aşamaya girdi

Dünya Sağlık Örgütü'nden bir korkutan açıklama daha geldi. DSÖ Başkanı Tedros Adhanom Ghebreyesus, salgının "yeni ve tehlikeli" bir aşamaya girdiği uyarısında bulundu. Ghebreyesus, 18 Haziran tarihinde bildirilen vaka sayısının 150 bini geçtiğini belirterek vaka artış hızına dikkat çekti.

DSÖ korkuttu: Yeni ve tehlikeli bir aşamaya girdi
DSÖ korkuttu: Yeni ve tehlikeli bir aşamaya girdi
GİRİŞ 19.06.2020 22:33 GÜNCELLEME 19.06.2020 22:45
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

DSÖ Başkanı Tedros Adhanom Ghebreyesus, ülkelerin bildirdiği dünkü vaka sayılarının, DSÖ'ye bildirilen en fazla vaka sayısı olduğunu söyleyerek salgınının "yeni ve tehlikeli" bir aşamaya girdiği belirtti.

 

 

Ghebreyesus, 18 Haziran'da kendilerine bildirilen yeni vaka sayısının 150 bin olduğunu, bu vakaların yarısının Amerika kıtasında görüldüğünü belirtti. DSÖ Başkanı, Orta Doğu ve Güney Asya ülkelerindeki vaka artışına da dikkat çekti.

"TEDBİRLERİ KALDIRMADA ACELE ETMEYİN"

 

 

"Virüs ve salgın hala hızla yayılıyor" diyen Ghebreyesus, ülkeleri, sokağa çıkma kısıtlamalarını kaldırırken acele etmemeleri yolunda uyardı.

YORUMLAR 24
  • HAYYUL KAYYUM ALLAH 3 yıl önce Şikayet Et
    dsö yalan dolan üzerine kurulu yalancı boş boş konuşuyorlar inanmayın bunlara heye diyip geçin
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu lanet pandemi dünyayı kasup kavuruyor, kimileri hayal dünyasında, kimileri paranoya peşinde. Yahu adam dünyayı uyarıyor, dikkat çekiyor, ama bazılarının yorumlarına baktıkça, nasıl bir ruh halleri olduğu belli oluyor. Allah akıl fikir versin.
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Görev ve işe 200 milyon dolar lüks şatafat ve keyfe milyarlarca dolar özel jetlerde gel keyfim gel sonra millete akıl ver . Sicil bozuk size güven yok kapansın gitsin DSÖ DTÖ D...... Dünya ............. Örgütü- örgütleri arpalıklar o kadar.
    Cevapla
  • Terazi 3 yıl önce Şikayet Et
    aşı ilaç satabilmek için zemin hazırlıyor.
    Cevapla
  • Hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    sus ulan teneke! iblisi nizamin borazanlari sizi saglik degil terör örgütü foyaniz ortaya cikti gatesin parali usaklari..her dediginiz yalan cikti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçime 2 gün kala Milli Görüş Platformu'ndan 'İslambol' çağrısı: Bütün ümmet sevinecek
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'