Büyük tepki: Floyd'un ölümüne yol açan polis alışverişte görüntülendi

ABD'de Floyd davasındaki ikinci polis J. Alexander Kueng'in, kefaletle serbest bırakılması dünyayı ayağa kaldırmıştı. 26 yaşındaki eski polis memuru, Floyd'un ölümünün bir ay bile geçmemişken, bir süpermarkette alışveriş yaparken görüntülenmesi tepkilere yol açtı.

GİRİŞ 22.06.2020 14:47 GÜNCELLEME 23.06.2020 11:38
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

George Floyd'un ölümüne yol açan eski polislerden J. Alexander Kueng kefaletle cuma günü serbest bırakılmıştı. Kueng'in 750 bin dolarlık kefaletinin ödenmesi ve şartlı tahliye edilmesi, tüm dünyada tepkilere yol açmıştı.

 

Kueng, dünyayı ayağa kaldıran Floyd davasında serbest bırakılan ikinci polis olmuştu. Son dakika haberine göre, 26 yaşındaki eski polis memuru, Floyd'un ölümünün bir ay bile geçmemişken, bir süpermarkete alışveriş yaparken görüntülendi.

 

GÖRÜNTÜLERİ YÜZ BİNLERCE KİŞİ İZLEDİ

Marketteki bir kadın ise Kueng'i tanıyarak yanına geldi ve onunla konuşmaya başladı. Aynı markette alışveriş yapmakta olan bir kadın, cep telefonunun kamerasını açarak kayıt yapmaya başladı ve eski polis memuru J. Alexander Kueng'in yanına giderek ismini sordu.

 26 yaşındaki Kueng, kadının neyi ima ettiğini tahmin ederek ismini söylemye gerek duymadan "Evet, o benim" diye cevap verdi. Sinirli kadın, "Yani sensin. Hapisten çıktın ve hiçbir şey olmamış gibi süpermarkette alışveriş yapıyorsun öyle mi?" diyerek Kueng'e çıkıştı.

Şoke eden anları kameraya çeken kadının internete yüklediği görüntüler, sadece birkaç saat içerisinde 700 binden fazla kez izlendi.

YORUMLAR 2
  • Fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir polis memuru ve 750 bin dolar kefaret ödemesi enteresan.....?
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    O paraları işadamları ödüyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...