İttifakı Netanyahu duyurdu: Birlikte çalışacağız

ABD ve İsrail'İn uydusu konumundaki BAE, İsrail'ile ilişkileri çeşitlendiriyor. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun duyurduğu iş birliğine göre iki ülke korona virüs salgını ile mücadelede de birlikte hareket edecekler.

İttifakı Netanyahu duyurdu: Birlikte çalışacağız
İttifakı Netanyahu duyurdu: Birlikte çalışacağız
GİRİŞ 26.06.2020 00:24 GÜNCELLEME 26.06.2020 00:28
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İsrail Hava Koleji pilotlarının mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada İsrail ve Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) korona virüs salgını ile mücadelede iş birliği yapacağını duyurdu.

Netanyahu, birkaç gün sonra İsrail ve BAE sağlık bakanlarının korona virüse karşı mücadelede ortak iş birliği planını ilan edeceklerini belirterek, "İsrail ve BAE korona virüsle mücadelede iş birliği yapacak. Bu iş birliği tüm bölge için sağlık güvenliği alanlarında araştırma, geliştirme ve teknoloji üzerine odaklanacak" dedi.

 

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 15
  • İbrahim oğulları 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne güzel işte ..Şer görünenden hayır da çıkabilir....Yahudiler (İzhakiler) ve Müslümanlar(İsmaililer) Hz İbrahim Aleyhisselamın öz çocukları....Keşke bunu iyice sohbetle idrak etseler de müslüman -yahudi babamız bir kardeşiz yusuf aleyhisselam gibi yaradanımız bir kavga şeytana hizmet eder diyerek sarılsalar ağlaşsalar filistinle de anlaşsalar dünya barışına hizmet etseler ne güzel olurdu....
    Cevapla
  • hakdin islam 3 yıl önce Şikayet Et
    Katiller birarada
    Cevapla
  • engin 3 yıl önce Şikayet Et
    neden hiç şaşırmadımki
    Cevapla
  • Ercan 3 yıl önce Şikayet Et
    Arap rejimleri Islâm'ın emirlerine uysa körfez kan ve gözyaşı olmazdı zaten. Güç ve imaj kaybına uğradıkça müşterek siyasî niyetlerini gizlemiyorlar artık. Allah dinine yardım eden inananların yardımcısıdır.
    Cevapla
  • ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu Bae kralı kafire suikast düzenleyecek biri yok mu acaba
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt