Son dakika haberi: Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro koronavirüse yakalandı

Son dakika haberi: Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro'nun Covid-19 testi pozitif çıktı. Brezilya basınında göre Bolsonaro'da yüksek ateş belirtileri bulunuyordu.

GİRİŞ 07.07.2020 18:22 GÜNCELLEME 07.07.2020 19:18
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro'nun Covid-19 testi pozitif çıktı. Brezilya basınında göre Bolsonaro'da yüksek ateş belirtileri bulunuyordu.

 

Ateşi 38'in üzerinde seyreden ve tüm belirtileri gösteren Bolsonaro'nun tüm görüşmeleri iptal edilmişti. 

Bolsonaro, bu zamana kadar virüsü hafif bir gribe benzettiği için ciddi önlem almadı. Brezilyalı liderin bu tutumu ülkede ciddi eleştirilere neden oldu.

 

BREZİLYA'DA VAKA SAYISI 1,5 MİLYONDAN FAZLA

Dünyada ABD'nin ardından salgından en çok etkilenen 211 milyon nüfuslu Brezilya'da, bugüne kadar 64 bin 867 kişinin hayatına mal olan Kovid-19, 1 milyon 603 bin 55 kişide görüldü.

 

KAYNAK: HABER7, AJANSLAR
YORUMLAR 22
  • Baharr40 3 yıl önce Şikayet Et
    Eğer ki maske koronovirüsten korusaydı Zonguldak gibi birçok ilde sağlık çalışanları kardeşimiz maske ve koruyucu õzel elbise giymelerine rağmen koronavirüsü yakalanmazlardı degilmi.? 'Düşünüyorum o halde varım' bu sözü unutmayın. Doğru ve hakikatler sayısal çoğunlukla belirlenmez mesela Nuh peygamber 950 yıl peygamberlik yapmış ama kendi eşi ve çocuğu bile ona iman etmemiş.! Kavmide sırt dönmüş diye Nuh peygamber yanlış yolda mıydı haşa.?
    Cevapla
  • .....bys 3 yıl önce Şikayet Et
    Irak'ta bulunamayan kimyasal silahlar gibi, Ortadoğu'ya bahar gelecek yalanlarında olduğu gibi, oturduğu yerdeki mağarasından İkiz Kuleleri vuran Üsame Bin Ladin örneğinde olduğu gibi, 150 milyon kişiyi öldürecek denilen kuş gribi yalanlarında olduğu gibi, diyelim Coronavirus için 3-5 yıl sonra, aaa pardon bu aslında çok ta tehlikeli olmayan labaratuvar ortamında üretilen bir grip imiş denilerek, herşeyin algı-korku-yalan olduğu ortaya çıkarsa ne olacak. Öyle bir noktaya geldik ki, herkes yalanlarının arkasından gitmeye mecbur kaldı. B süreçte en büyük darbe, halkın sosyal olmaktan çıkarılıp bireyselligin ön plana çıkarılması ve 25 milyon gencin beyinlerinin ele geçirilmesi oldu yani.
    Cevapla
  • drr.Rmzi 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen katılıyorum ortak akıl size eger İnanmayanlar varsa, ki inanmak zorunda degiller zaten.Maske ve corona yalanlarını ve dönen oyunları anlamak isteyen D.s.ö ye degil özgür aydın bilimci doktorlara baksın DR. Bilgehan bilge ve PROF.DR Canan karatay gibi. corona neymiş ne degilmiş ögrensinler mümkünse .
    Cevapla
  • 0606060606 3 yıl önce Şikayet Et
    Geber
    Cevapla
  • Volkan 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah buyuktur!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı