DSÖ umudunu kaybetti: Koronavirüs için korkutan açıklama geldi

Dünya Sağlık Örgütü'nden (DSÖ) koronavirüs salgını ile ilgili tedirgin eden bir açıklama geldi. DSÖ Genel Direktörü Tedros Adhanom Ghebreyesus, "Çözüm bulamadık. Koronavirüs pandemisinin çok uzun sürmesini bekliyoruz" dedi.

DSÖ umudunu kaybetti: Koronavirüs için korkutan açıklama geldi
DSÖ umudunu kaybetti: Koronavirüs için korkutan açıklama geldi
GİRİŞ 02.08.2020 02:13 GÜNCELLEME 02.08.2020 02:19
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

Dünya Sağlık Örgütü Başkanı Tedros Adhonom Ghebreyesus, koronavirüs pandemisinin beklenilenden çok daha uzun süreceğini ifade etti.

İlk olarak Aralık 2019'da Çin'in Hubei eyaletine bağlı Vuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle dünya genelinde 684 binden fazla insan hayatını kaybetti, 17 milyon 824 binden fazla insan Kovid-19'a yakalandı. Pandemi ilan edilen koronavirüse karşı aşı ve ilaç geliştirme çalışmaları devam ederken, Dünya Sağlık Örgütü'nden tedirgin eden bir açıklama geldi.

"PANDEMİNİN ÇOK UZUN SÜRMESİNİ BEKLİYORUZ"

DSÖ Genel Direktörü Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, DSÖ'nün İsviçre'nin Cenevre kentinde bulunan merkezinde basın toplantısı düzenledi. Ghebreyesus, "Çözüm bulamadık. Koronavirüs pandemisinin çok uzun sürmesini bekliyoruz." diye konuştu.

"ESKİ NORMALE DÖNÜŞ OLMAYACAK"

Öte yandan Ghebreyesus, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada ise, koronavirüs salgını nedeniyle gelecekte eski normale geri dönüşün asla mümkün olmayacağını söylemişti.

YORUMLAR 54
  • hepinize lanet olsun 3 yıl önce Şikayet Et
    dünyanın en büyük kandırmacasına alet oluyosun DSO ben bişey demiyorum allah sizi affetsin. tabi affederse
    Cevapla
  • Cio 3 yıl önce Şikayet Et
    Yorumlara bakıyorum da vah halimize. Arkadaşlar bilim öyle işinize gelince inanacağınız işinize gelmeyince inanmayacağınız bir şey değildir. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar.
    Cevapla
  • Memet sakir yesilel 3 yıl önce Şikayet Et
    Trampi sevmem ama DSÖ karşı tavrını deskliyorum gittikçe işi yokuşa sürüyorlar sanki corananin bitmesini istemiyorlarlar hele başkanı karamsar ve itici
    Cevapla
  • TOPRAK 3 yıl önce Şikayet Et
    DSÖ'nün hiçbir inandırıcılığı kalmamıştır. DSÖ sahibine göre kişneyen varlığı gereksiz bir taşeron örgüttür. Bu örgüte para vermeyi bir an önce kesmeliyiz.
    Cevapla
  • mr spak 3 yıl önce Şikayet Et
    Bre cahil maske takmayın dedin pandemi değil dedin bugün ne diyorsuz bre insanlığın düşmanı cahiller
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar'dan KIZILELMA paylaşımı: Karalamalar ne kadar alçakça olursa olsun...
İnter'in şampiyonluk kutlamalarında Türk bayrağı!