ABD'den skandal Doğu Akdeniz hamlesi! Gerilimi tırmandıracak

ABD'den gerilimi daha da tırmandıracak bir açıklama geldi. Doğu Akdeniz'de Türkiye ile Yunanistan arasındaki gerilim artarken, ABD'den skandal bir hamle geldi. ABD'nin Atina Büyükelçisi Geoffrey Pratt, Amerikan donanmasının en yeni deniz üssünün Yunanistan'a gitmeye hazırlandığını ifade etti.

ABD'den skandal Doğu Akdeniz hamlesi! Gerilimi tırmandıracak
ABD'den skandal Doğu Akdeniz hamlesi! Gerilimi tırmandıracak
GİRİŞ 14.08.2020 19:14 GÜNCELLEME 14.08.2020 19:15
Bu Habere 201 Yorum Yapılmış

Türkiye ve Yunanistan arasında Doğu Akdeniz'de karşılıklı Naxtex ilanlarıyla başlayan gerilim her geçen gün artarken Amerika Birleşik Devletleri (ABD), bölgede tansiyonu yükseltecek bir adım attı. Bölgede Yunan hükümeti ve Güney Kıbrıs'a destek veren ABD, donanmanın en yeni deniz üssünü Yunanistan'a göndermeye hazırlanıyor.

 

YAKIN ZAMANDA YUNAN KIYILARINA ULAŞACAK

Amerikan donanmasının en yeni deniz üssü Yunanistan'a gitmeye hazırlanıyor. ABD'nin Atina Büyükelçisi Geoffrey Pyatt'ın açıklamasına göre yüzen dev üs, İtalya'dan ayrılıp yakın zamanda Yunan kıyılarına ulaşacak.

YORUMLAR 201
  • Mucahit 3 yıl önce Şikayet Et
    Kufur tek millettir. Siz onlarla savasinki mazlumlaein kalplerine huzur gelsin. O kafirlere karsi sert davranin. Onlar sizde bir sertlik bulsunlar. Dikkat edin eger savasmazsaniz zelil olursunuz. Yoksa siz Allahtan degilde celle celaluhu , onlardanmi korkuyorsunuz. .. Savasacagiz ve galip gelecegiz. Vakit geldi!!! Cok sehit verecegiz ama sonunda galip gelecegiz İnşaAllah
    Cevapla
  • kemal atatürk 3 yıl önce Şikayet Et
    geldikleri gibi giderler
    Cevapla
  • gökhan 3 yıl önce Şikayet Et
    iblis sahnede yine.gemilerini batıracaklar senin ey abd hazır ol.
    Cevapla
  • Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Bütün dünya neden Türklere karşı? Bu yetmezmiş gibi birde içimizde hainler var ! Türk olmak zor ama Türk olmamak dahada zor . ALLAH bizimle beraberdir
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    " Ve mekeru ve mekerallah .Vallahü hayrul makirin."
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kaza yapan İsrailli bakan Ben Gvir'in kaburgaları kırıldı
Vergi kaçırana taviz yok! Amansız mücadele dönemi - Gazete manşetleri