Suudi Arabistan'dan Filistin'e tehdit: Sizin zararınıza olur

Suudi Arabistan'ın BAE-israil anlaşmasına yönelik ilk resmi açıklama dün Dışişleri Bakanlığı düzeyinden yapılmıştı. Bugün de Veliaht Prens Selman'ın, anlaşmanın Filistin'e yansımalarını değerlendirdi. Selman'ın Filistinlilere "anlaşmaya çok tepki vermeyin, bu sizin zararınıza olur" dediği iddia edildi.

Suudi Arabistan'dan Filistin'e tehdit: Sizin zararınıza olur
Suudi Arabistan'dan Filistin'e tehdit: Sizin zararınıza olur
GİRİŞ 20.08.2020 11:23 GÜNCELLEME 20.08.2020 11:23
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Suudi Arabistan'ın BAE-İsrail anlaşmasından sonra ne yapacağı merak konusuydu. Dün Suudi Dışişleri Bakanlığı konuya ilişkin değerlendirmede bulunurken, bugün de Prens Selman'ın anlaşmaya bakış açısı ve Filistin'e yansımaları hakkında söylediği iddia edilen ifadeler ortaya çıktı.

 

 

TEHDİT MESAJI

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman tarafından fiilen yönetilen Suudi Arabistan’ın, protestoların hemen ardından Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas’a “Anlaşmaya karşı aşırı reaksiyon vermekten kaçınmasına” ilişkin tehdit mesajı gönderdiği belirtildi. Bilindiği üzere Filistin, anlaşma sonrasında Abu Dabi Büyükelçisini süresiz geri çekmişti.

"SİZE ZARARI OLUR"

Riyad’ın Mahmud Abbas’a el altından gönderdiği mesajda, “BAE ve İsrail anlaşmasına aşırı tepki göstermekten kaçının yoksa sizin davanıza zararı dokunur” mesajı gönderdiği belirtildi. Ürdün’den de benzer bir mesajın Filistin yönetimine iletildiği belirtildi.

 

 

YORUMLAR 23
  • Bozkurt 3 yıl önce Şikayet Et
    Suud, BAE, Bahreyn , Ürdün ..Bunlar paranın zevkin kölesi olmuş..Bu ülkelerde yaşayan halkı da beş para etmez..Aynı Irak Suriye gibi. Bunları savunmayacaksin, bunlara yardım etmeyeceksin,bunlar nankör ve Haindir.
    Cevapla
  • Şattülarab 3 yıl önce Şikayet Et
    Vay alçak suud ve kağıt devlet ürdün...kendileri satılmışken...filistin e de siyonizme satılın diyor...!cehenneme zümera suud ve avanesi...!
    Cevapla
  • Recep 3 yıl önce Şikayet Et
    Way musluman kani doken sozde musluman munafik way..sizinde sonunuz geliyor az kaldi
    Cevapla
  • Nail 3 yıl önce Şikayet Et
    kafirlerle yapılan hangi anlaşma filistin in yararına olduki mevlam yahudilerin ve satın aldıkları arapların şerrinden gerçek müslüman alemini korusun.
    Cevapla
  • admin 3 yıl önce Şikayet Et
    Gariban filistinden ne istiyorsunuz be.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı