Paris'te korkutan devriye: Otomatik silahla nöbet

Koronavirüs salgınının en çok artış gösterdiği yerlerden biri olan Paris'te maske takma zorunluluğu geçtiğimiz günlerde yürürlüğe konulmuştu. Yasakların uygulandığı şehirde polisler otomatik silahlarla şehirde devriye gerçekleştirdi.

GİRİŞ 30.08.2020 11:30 GÜNCELLEME 30.08.2020 12:14
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Koronavirüs salgını Avrupa'da yeniden yükselmeye başladı. Özellikle Fransa'nın başkenti Paris'te rakamlar ciddi boyutlarda artış gösterdi. Son 3 ayın en yüksek vaka sayılarının görüldüğü şehirde yeni yasak uygulamaları hayata geçirilirken, geçtiğimiz günlerde de maske takma zorunluluğu yürürlüğe konulmuştu.

Paris'te uygulanmaya başlanan tedbirleri ise otomatik silahlı polisler kontrol ediyor.

 

 

OTOMATİK SİLAHLARLA DEVRİYE

Terör tehdidi varmışçasına tam teçhizatlı polislerin devriye gerçekleştirdiği Paris sokaklarında karşılaşılan manzara, şehirdekileri tedirgin etti. Özellikle her köşe başında bekleyen otomatik silahlı, çelik ve hücum yelekli polisleri görenler şaşkınlığını gizleyemedi, bazı Fransızlarsa bu duruma tepki gösterdi.

Sosyal medya hesaplarında çokça paylaşılan bu kareye Fransızlar "Önce tankları, sonra katil İHA'ları yollasalardı, geri kalanını hava kuvvetleri hallederdi. Denizaltılar nerede, ama sığ olduğu için St.Martin Kanalına giremezler" yorumunu getirdi.

YORUMLAR 5
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Al sana Diktator Macron. Sanki Diktatörlüğe yani Polis devletine geçiyorlarmış gibi geliyor.
    Cevapla
  • hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    endiseliyuk
    Cevapla
  • hahaha 3 yıl önce Şikayet Et
    Hahahaha
    Cevapla
  • ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    bence o önlemler covid19 la alakalı değil Türkiye ile olası bir savaşta sokakların karışacağından dolayı alınan önlem,yoksa maske takmayan fransızı vuracak hali yok.
    Cevapla
  • Bünyamin 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen katılıyorum. Maske bahanesi altında orada yaşayan gurbetcilerimize akılları sıra gözdağı veriyorlar. İçimizdeki batı hayranları uyanın ve görün, ağzınız açık vaziyette imrenerek baktığınız batı medeniyeti ve batı demokrasisi işte bu. Ama sizler gözleri var görmezler ayetinin muhatabı olduğunuz için bunları göremezsiniz veya görmek istemezsiniz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
KAAN için yeni aşama! Teslim tarihi öne çekildi
İsrail İran'a saldırdı! Türkiye'den son dakika açıklaması