İngiltere'de kovid protestosu: Hükümet yalan söylüyor virüs yok!

İngiltere'nin başkenti Londra'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri ve aşı karşıtı gösteri düzenlendi. Protesto yürüyüşüne katılanların sayısı ve sosyal mesafeye uymayışı dikkatleri çekti. Protestocular hükümetin kovid konusunda yalan söylediğini, virüsün varlığına inanmadıkları yönünde sloganlar attı.

İngiltere'de kovid protestosu: Hükümet yalan söylüyor virüs yok!
İngiltere'de kovid protestosu: Hükümet yalan söylüyor virüs yok!
GİRİŞ 30.08.2020 18:52 GÜNCELLEME 30.08.2020 18:53
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

İngiltere'nin başkenti Londra'dakoronavirüs protestosu vardı. Hükümetin aldığı tedbirleri ve uygulanması lanlanan aşı programını eleştiren gösteren binlerce kişi, maske takmadan, sosyal mesafe kurallarına riayet etmeden gönderi düzenledi.

Öğle saatlerinde başlayan gösteride kovidin varlığına inanmayan eylemciler "hükümetin yalanlarına son vermesi" ve "tüm özgürlüklerin yeniden sağlanması" çağrısında bulunuldu.

 

 

AŞI VE TEDBİRLERE KARŞI PROTESTO

Koronavirüsün bir "aldatmaca" olduğunu savunan ve "Zorunlu aşıya hayır" yazılı dövizler taşıyan göstericiler, sık sık "Özgürlük" sloganları attı.

Daha sonra Başbakanlık Binası 10 Numara'ya yürüyen göstericiler, hükümetin aldığı önlemlerle özgürlükleri kısıtlamak istediğini öne sürdü. 

HÜKÜMETE ELEŞTİRİ

AA muhabirine konuşan bir gösterici, hükümetin halka aşı yapmak için kendilerine yalan söylediğini savunarak, yeni bir olası karantinaya karşı olduğunu ve yalanlara artık inanmadıklarını ifade etti. 

Öte yandan, göstericiler, görevleri gereği maske takmak zorunda olan polis ve gazetecilerden maskelerini çıkarmalarını istedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 10
  • Hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    Koronavirüs bir uydurmacandan başka bir şey değil! Arkasında büyük bir oyun var! Bunu görebilen insanların sayısı dünyada hızla artıyor ve artacak. Basında, sosyal medyada her gördüğüne inanan Türkiye deki insanlardan pek umudum yok
    Cevapla
  • Zafer 3 yıl önce Şikayet Et
    Oh oh ne güzel.Devam edin. Hatta milletvekillerinizi, bakanlarınızı da yanınıza alıp toplu eylem yapın. Akrep en sonunda kendini sokarmış. Bunu heyecanla bekliyoruz. Size buradan destek veriyoruz. Sosyal mesafeye uyarak tabi. :))
    Cevapla
  • İbrahim 3 yıl önce Şikayet Et
    Umarım bu aldatmacayı tüm dünya insanları görür. 1.2.dünya savaşları,12 Eylül gibi olaylarla birlikte adamlar bir sistem ve düzen kurdu.Coronada bu olaylardan bir tanesi.
    Cevapla
  • osmanli 3 yıl önce Şikayet Et
    iyiki bu yalanlari akilli biri anlamaya basladi bu virus degil bu bir dünyasavasi.Savaslarda bu kadar dünya etkilenmedi.Amerikanlar cin KB erden cikti diyo ama bu felaket amerikanin uzaydan attigi bir zehir solunum yetersizleri ilk vuruyo.Bunu amerika ikizler kulesini indirdi kendi insanlarini kandirdi bu felakette en cok onlari vurdu
    Cevapla
  • asi 3 yıl önce Şikayet Et
    rusya da da kimse inanmıyor
    Cevapla
  • Dahi 3 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun.gercegi gören bir millet.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail baskınında Nasır Hastanesi'nde bulunan 2 bin Filistinlinin akıbeti bilinmiyor
İYİ Parti Genel Başkan adayı Akalın'dan sahte kimlik iddiası!