Putin 'yeni bir silah türü' demişti! İngiltere'den kritik uyarı

İngiltere'nin Savunma İstihbarat Şefi Jim Hockenhull, Rusya'nın yıllarca dünyanın etrafında uçabilecek ve her an nükleer saldırı yapabilecek yeni Skyfall füzesi hakkında uyardı.

Putin 'yeni bir silah türü' demişti! İngiltere'den kritik uyarı
Putin 'yeni bir silah türü' demişti! İngiltere'den kritik uyarı
GİRİŞ 13.09.2020 18:33 GÜNCELLEME 13.09.2020 18:50
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

İngiltere'nin Savunma İstihbarat Şefi Jim Hockenhull, Rusya'nın yıllarca dünyanın etrafında uçabilecek ve her an nükleer saldırı yapabilecek yeni Skyfall füzesi hakkında uyardı.

 

Hockenhull, NATO tarafından Skyfall olarak da bilinen '9M730 Burevestnik füzesi hakkında, "Moskova, küresel erişime sahip ve beklenmedik yönlerden saldıracak sesten hızlı giden nükleer enerjili seyir füzesi sistemini test ediyor" dedi.

PUTİN: TAMAMEN YENİ BİR SİLAH TÜRÜ

 

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Skyfall füzelerini "sınırsız menzil ve sınırsız manevra kabiliyetine" sahip "tamamen yeni bir silah türü" olarak nitelendirmişti. Rus yetkililer, Skyfall füzelerinin 2025 yılında hazır olacağını açıklamıştı.

YORUMLAR 49
  • Fdmzl 3 yıl önce Şikayet Et
    İki kulufallahu bir elâm okur bizim diyanet yerle bir eder bu füzeyi havada hiç korkmayın
    Cevapla
  • Uzman 3 yıl önce Şikayet Et
    ABD de, Rusya'da, uzayda füze üssü kuruyor. Dünyanın bir ucundan öbür ucuna fırlatmaya çalıştığın füzenin yolda imha edilmesi mümkün. Ama tependen, sadece 1 dakikada inen füzeye tedbir alman çok çok zor. ABD uzaya yatırımı UFO hikayeleriyle perdeliyor. Hiçbir zaman amaçları marslılar olmadı. Uzaya harcanan büyük paraları aç amerikalılara bir şekilde sevimli göstermeye çalışıyorlar. Bizde bile bu masallar için dernekler var. Elin oğlunun derdi neee, bizim yorumcuların yazdıkları ne?
    Cevapla
  • ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    o füze kendi tepelerine düşer de bütün dünya kurtulur inşallah
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Moğolların taktiğini uyguluyorlar. Korku yayamak.
    Cevapla
  • Cenk 3 yıl önce Şikayet Et
    Siz bu safsatalara inanmayın. Bu yaptık ettik dedikleri film senaryosu. Bu kadar güçlü değiller. Olsalardı emin olun önce bize dalarlardı ardından İran a. Hep palavra. İnanmayın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Barış Alper Yılmaz şov yaptı! Galatasaray liderliğini sürdürdü
İsrail, İran'a karşılık verme kararı aldı