Trump hastaneye kaldırılmasının ardından ilk kez açıklama yaptı

Son Dakika haberi; Beyaz Saray yetkilisi, ABD basınına yaptığı açıklamada, Başkan Donald Trump için önümüzdeki 48 saatin kritik olduğunu aktardı. İlerleyen saatlerde hastaneye kaldırılmasının ardından ilk kez açıklama yapan Trump, yayınladığı yeni videoda 'daha iyi hissettiğini, gelecek birkaç günün gerçek test olacağını' ifade etti.

Trump hastaneye kaldırılmasının ardından ilk kez açıklama yaptı
Trump hastaneye kaldırılmasının ardından ilk kez açıklama yaptı
GİRİŞ 04.10.2020 02:11 GÜNCELLEME 04.10.2020 04:08
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

ABD Başkanı Donald Trump, dün sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile kendisinin ve eşi Melania Trump’ın Covid-19 testlerinin pozitif çıktığını duyurmuştu. Ardından Trump, tedavi için Maryland eyaletine bağlı Bethesda kentinde bulunan Walter Reed Ulusal Askeri Hastanesine kaldırılmıştı. Trump’ın doktoru Sean Conley bugün yaptığı açıklamada, “Başkanın durumu iyiye gidiyor” demişti.

Trump’ın doktoru Sean Conley

Doktorların Trump’ın sağlık durumunun iyiye gittiğine dair yaptığı açıklamanın ardından bir Beyaz Saray yetkilisi ABD basınına, Başkan Trump için önümüzdeki 48 saatin kritik olacağını aktardı. Yetkili, "Başkanın son 24 saatteki hayati değerleri çok endişe vericiydi. Önümüzdeki 48 saat, bakımı açısından kritik olacak. Hala tam bir iyileşme için net konuşmak mümkün değil” dedi.

ABD Başkanı Donald Trump ve eşi Melania Trump

Bugün başka bir Beyaz Saray yetkilisi ise ABD basınına verdiği demeçte, Trump'ın dün nefes almakta zorlandığını ve oksijen desteği verildiğini ifade etti.

TRUMPTAN HASTANEYE KALDIRILMASININ ARDINDAN iLK MESAJ

Seçim kampanyasının çok iyi gittiğini iddia eden Trump başladığı gibi kampanyayı harika bir şekilde bitirmek istediğini söylerken “Bir şey oldu ve bu olan sadece bana değil dünyada milyonlarca insanın başına geldi. Sadece ABD değil tüm Dünya’da savaşılıyor” dedi. Trump salgını yeneceklerini belirtirken kendisine uygulanan ve yakında ortaya çıkacak tedavi yöntemlerinin mucize olduğunu belirtti.

"BAŞKA SEÇECEĞİM YOKTU"

Önümüzdeki birkaç gün içerisinde hastalığının nasıl ilerleyeceğini hep beraber göreceklerini belirten Trump, özellikle parti gözetmeksizin ABD’de ve ardından dünya liderlerince kendisine yapılan desteğe ve gönderilen mesajlara teşekkür etti.
Beyaz Saray’da kalıp köşesinde sakince oturarak hastalıktan korunabileceğini ve böyle bir fırsatı olduğunu söyleyen Trump “Ancak bunu yapamam, Açık olmalıyım Burası ABD. Burası dünyadaki en büyük ve güçlü ülke. Bir odada kapalı güvende kalıp, ne olacaksa olsun diyemezdim” dedi. Bir lider olarak problemlerle karşılaşmak zorunda olduğunu belirten Trump, “odada oturarak büyük bir lider olamazsınız” dedi.

MELANIE TRUMP RİSK GRUBUNDA DEĞİL

Melanie Trump’ın da sağlığının yerinde olduğunu belirten Trump, kendisinden daha genç olan eşinin virüs konusundaki bilgiler dahilinde istatiksel olarak risk grubunda olmadığını ifade etti.

İSTEMSİZ VÜCUT HAREKETİ GÜNDEM OLDU

Trump'ın yayınladığı video mesajında vücudunun istemsiz bir şekilde hareket ettiği anlar sosyal medyada çok tartışılan konulardan biri oldu.

KAYNAK: İHA, HABER7
YORUMLAR 11
  • fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    Yanina biden ve netanyahu yu da alıp git öbür tarafa.
    Cevapla
  • hıghlander 3 yıl önce Şikayet Et
    Umarım ikisi de çabucak iyileşir.Hile ve zulmün,dini,dili rengi,ırkı yoktur.! ve haksız suikast de bir zulümdür.
    Cevapla
  • hıghlander 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu adama virüsü,sekreteri olan o kadın talimatla bulaştırdı bence.Dolaylı talebin baş noktasında damadı, en uç noktasında ise Biden olabilir...eğer öyle ise kınanacak bir hadise ve cinayete teşebbüs.!!!
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 3 yıl önce Şikayet Et
    ABD Başkan Yardımcısı PENCE'in testi "NEGATİF" çıkmış. , Trumpt'ın test sonucu da "POZİTİF"...!!! Hayret...!!?? Bu haber bile ABD derin devletinin TRUMPT'a yönelik bir operasyon olduğuna en büyük delildir...!!!
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 3 yıl önce Şikayet Et
    Geçen hafta ABD açıklaması : “NETENYAHU HEP ABD’YE GELİRKEN KİRLİ ÇAMAŞIRLARINI BEYAZ SARAYA GETİRİYOR, BURDA YIKATIYOR” cümlesi sonrası Trupt CORONA oldu? Bir tek cümle Trumpt’ın ipinin çekilmesine yetti bence. TRUMPT İSRAİLE YARANABİLDİN Mİ? Her ne kadar “Kudüs ve Golan tepelerinin İsrail’e devri” konusunda onca debelendin. ABD askeri ve siyasi gücünü İsrailin emrine sundun..İsraile “Çin’e yaklaşma dedin hatta Çin büyükelçisini İsrailde öldürdün”. Noldu? İsrail Çin’le stratejik ilişkilerine devam ediyor,.Kenedy’in öldürülmesi, İsraili tanıyacağım diyen CLİNTON’la Monica LEWINSY olayı gibi sana da “CORONAYI BULAŞTIRDILAR”…
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail lobileri engellemeye çalışıyor: Erdoğan'ın ABD ziyaretinde son durum ne?
Şehirlerarası yollarda dolaşan insanlar tedirgin etti! İşte yaşanan ilginç anlar