Trump'ı ayakkabısını bağlayan Hicks yaktı! Simpsonlar'ın tuhaf öngörüsü yeniden gündemde

Yeni tip koronavirüse yakalanmasının ardından askeri hastaneye kaldırılan ABD Başkanı Donald Trump'tan ilk açıklama geldi: "Bence iyi gidiyor. Hepinize teşekkür ederim. Sevgilerle." ABD'de iki önemli isme daha koronavirüs teşhisi konulurken, Başkan Trump'ın Kovid-19'a nasıl yakalandığı da su yüzeyine çıktı. Öte yandan bazı olayların Simpsonlar'da daha önceden işlenmesi, akıllara çizgi filmin Trump öngörüsünü getirdi.

GİRİŞ 03.10.2020 14:04 GÜNCELLEME 05.10.2020 08:44
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

ABD Başkanı Donald Trump, koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından tedbir amaçlı olarak Marine One adlı özel Beyaz Saray helikopteriyle Walter Reed Ulusal Askeri Tıp Merkezi'ne götürülmüştü.

 

Hastanede tedavi altına alınan Trump, sosyal medya hesabı Twitter'dan ilk açıklamasını da yaptı. ABD Başkanı, "Bence iyi gidiyor. Hepinize teşekkür ederim. Sevgilerle" dedi.

BEYAZ SARAY'DAN AÇIKLAMA

Beyaz Saray'dan ise Tump'ın sağlık durumu ile ilgili yeni bir açıklama yapıldı. Beyaz Saray doktoru yaptığı açıklamada, ABD Başkanı'na Remdesivir verildiğini, herhangi bir solunum sıkıntısı çekmediğini, durumunun iyi olduğunu ve Trump'ın dinlendiğini kaydetti.

ABD'DE İKİ KRİTİK İSİM DAHA KORONAYA YAKALANDI

Öte yandan gelen başka bir habere göre; Trump'ın seçim kampanyasının başındaki isim olan Bill Stepien ve eski Beyaz Saray danışmanı Kellyanne Conway Kovid-19'a yakalandı.

TRUMP'A KORONAVİRÜS NASIL BULAŞTI?

Beyaz Saray daha önce de korona vakalarına sahne olmuştu. Son dönemde Başkan Trump'ın seçim mitingleri nedeniyle onunla birlikte seyahat eden 31 yaşındaki danışmanı Hope Hicks'e perşembe günü koronavirüs teşhisi konmuştu. Perşembe günü Washington'a dönerken semptom göstermeye başlayan Hicks, başkanlık uçağı olan Air Force One'a alındı. Hick uçağın arka tarafına alınsa da virüsün yayılması ve Trump'a bulaşması engellenemedi. Hicks, Trump'ın damadı ve danışmanı Jared Kushner'a bağlı çalışıyor. Kariyerine Trump'ın kızı Ivanka'nın yanında model olarak başlamıştı. Ancak Trump, 2016 seçim kampanyasında Hicks'i yanında basın danışmanı olarak görevlendirmişti. Donald Trump'a en yakın danışman olarak bilinen Hope Hicks'in, Trump'ın kravatını ve ayakkabısını dahi bağladığı iddiaları ABD medyasında yer almıştı.

Trump'ın koronaya yakalanması ünlü Amerikan çizgi film dizisi Simpsons'ın "kehanetlerini" yeniden gündeme taşıdı. Simpsons daha önce Trump'ın başkan seçilebileceğini 2000 yılındaki bir bölümünde işlemişti. Korona haberinden sonra sosyal medyada Trump'ın bir Simpsons bölümünde "cenaze" görüntüsüne dair görseller dolaşıma sokuldu. Ancak Newsweek sitesi cenaze görselinin hiçbir Simpsons bölümünde yer almadığını, Şubat 2017'de bir internet forum sitesinde çıktığını yazdı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 35
  • HIDIR BUDUR 3 yıl önce Şikayet Et
    ABD Başkan Yardımcısı PENCE'in testi "NEGATİF" çıkmış. , Trumpt'ın test sonucu da "POZİTİF"...!!! Hayret...!!?? Bu haber bile ABD derin devletinin TRUMPT'a yönelik bir operasyon olduğuna en büyük delildir...!!!
    Cevapla
  • Guaidoglu 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu bir suikast. Anlayan anladi.
    Cevapla
  • Benefiz 3 yıl önce Şikayet Et
    Palavra. Trump iyileşip tekrar görevine döner.
    Cevapla
  • zafer 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu günlerde komedi filmi seyretmiyorum ,direk Biden ve Trump videoları seyrediyorum. Emin olun daha organık ve doğal komedi. Hele o virüsü öldürmek için insan vücuduna dezenfektan şırınga edilebilir konuşması tam 8-12 yaş gurubu komedi filmi.
    Cevapla
  • Baybora 3 yıl önce Şikayet Et
    Adamı paketlediler desenize. Bunda da damadının parmağı var. Damat Jared Yahudi ve Siyonistlerin Trump yanındaki gözcü ve de bekçisi. Trump'ın üstünüçizdilerse, Jared da görevini yapmıştır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık