Canlı yayın tartışmasında Trump kararını verdi

Son Dakika haberi; ABD'de Başkan Donald Trump ile Başkan Adayı Joe Biden arasında planlanan canlı yayın tartışmalarının ertelenmesi gündeme getirildi. Trump'ın ekibi ertelemeyi kabul ederken Joe Biden’ın kampanya ekibinin teklifi reddettiği açıklandı.

Canlı yayın tartışmasında Trump kararını verdi
Canlı yayın tartışmasında Trump kararını verdi
GİRİŞ 08.10.2020 20:33 GÜNCELLEME 08.10.2020 21:05
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

ABD Başkanı Donald Trump’ın 2020 başkanlık seçimi kampanyası, ABD Başkan Adayı Joe Biden ile yapılması planlanan canlı yayın tartışmalarının ertelenmesine yeşil ışık yaktı. Trump’ın kampanyası, tartışmanın ikinci raundu için ilk başta belirlenen 15 Ekim tarihinin, 22 Ekim’e, üçüncü raundu için belirlenen 22 Ekim tarihinin ise 29 Ekim’e ertelenmesini kabul ettiği belirtildi. Demokratların adayı Biden’ın seçim kampanyası ekibinin ise canlı yayın tartışmalarının ertelenmesi teklifi konusunda henüz ne adım atacağı bilinmiyor.

TRUMP SANAL TARTIŞMAYA İTİRAZ ETTİ

ABD Başkanı Donald Trump, Başkanlık Tartışmaları Komisyonu’nun, Biden-Trump arasında yapılacak ikinci tartışmayı ‘sanal’ olarak yapma önerisini reddetti. Trump, sanal tartışmaya katılmayacağını ifade etti.

BIDEN’IN KAMPANYA EKİBİ, TARTIŞMALARIN ERTELENMESİ TEKLİFİNİ REDDETTİ

ABD Başkan Adayı Joe Biden’ın kampanya ekibinin, ABD Başkanı Trump’ın kampanya ekibinin tartışma tarihlerinin ertelenmesi teklifini reddettiği duyuruldu.

ABD Başkanlık Tartışmaları Komisyonu, Trump ve Biden arasında yapılması planlanan tartışmanın ikinci raundunu ‘sanal’ olarak gerçekleştirme önerisinde bulundu. ABD Başkanı Donald Trump, bu öneriyi reddederek tartışmayı yüz yüze yapmak istediğini söyledi. Trump’ın kampanya ekibi, kalan iki raundun 22 Ekim ve 29 Ekim tarihlerinde gerçekleşmesi teklifinde bulundu. Biden’ın kampanyasının müdür yardımcısı Kate Bedingfield, Trump kampanya ekibinin bu teklifini reddettiklerini ifade etti.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • adnan 3 yıl önce Şikayet Et
    joe biden yunanı ve hocali katliamını yapan zalim ermeniyi destekliyor yaşı kaç 77 demek ki zebanileri görmesi yakındır
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?