Azerbaycan gemileri yaktı! S-300'ler yok edildi! Aliyev canlı yayında ateş püskürdü

Son dakika: Bugün birçok köyün Ermenistan işgalinden kurtarıldığını söyleyen Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, " İki S-300 füze savunma sistemi yok edildi." dedi. Aliyev Moskova görüşmelerinin ardından Ermenistan'ın Karabağ'dan çekilmemesi halinde pişman olacaklarını da yineledi.

GİRİŞ 09.10.2020 17:16 GÜNCELLEME 10.10.2020 12:34
Bu Habere 69 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Azerbaycan Ermenistan'a karşı operasyonlarını devam ettirirken Aliyev'den yeni bir açıklama daha geldi. Rusya'nın davetiyle iki ülkenin dışişleri bir araya gelecek. Aliyev, görüşmelerden sonra Ermenistan'ın Karabağ'dan çekilmemesi halinde harekatların devam edeceğini duyurdu. Aliyev ayrıca Ermenistan'a ait 2 tane S-300 hava savunma sisteminin yok edildiğini açıkladı. 

 

 

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, televizyonlardan canlı yayınlanan ulusa sesleniş konuşması yaptı. 

Aliyev'in sözlerinden öne çıkanlar şöyle:

 

 

ERMENİSTAN'IN S-300'LERİ İMHA EDİLDİ

Bugün Azerbaycan Ordusu Çaylı köyü, Yukarı güzlek köyü,Kıslak köyü,Garacalar köyü,Suleymanlı ve Sur köyleri ve Hadrud kasabasını işgalden kurtardı.  İki S-300 füze savunma sistemi yok edildi.

BU TARİHİ ŞANSI KAÇIRMASINLAR

Düşmanın elinde tek bir tane bile Azeri askeri teçhizatı yoktur. Bizim bazı bölgelerimizi ele geçirdikleri iddiaları yalandır. Bugün işgalden kurtarılmış topraklarda Azerbaycan bayrağı dalgalanıyor. Azerbaycan bu vaziyetle, bu tehditlerle barışmayacak. Biz onlara yerini gösterdik. Onlar bizim gücümüzü gördüler. Kimin tabanlarını yalarsan yala, biz hak olundayız. Biz isteriz ki kan dökülmesin, çıkın gidin toprağımızdan. Biz toprağımızı geri alacağız. Bu tarihi şansı onlar kaçırmamalıdır. 

SAHTEKARLIK EDERLERSE PİŞMAN OLACAKLAR

Moskova görüşmelerinden sonra sahtekarlık edeceklerse kendileri pişman olacak. Topraklarımızı alacağız. Biz istiyoruz, sulh yoluyla alalım."

Aliyev'den Türk devletlerine mesaj! Ermenistan'a ultimatom

ERMENİ ORDUSUNUN PERİŞAN OLDUĞU ANLAR

Azerbaycan ordusunun, Ermenistan işgali altındaki topraklarını kurtarmak için başlattığı operasyonlar devam ediyor. Operasyonların başarısında önemli rol oynayan Türk SİHA'ları yine sahneye çıktı.

YORUMLAR 69
  • şanlı hilal 3 yıl önce Şikayet Et
    bütün dualarımız Azerbaycanlı kardeşlerimizle. Allah yar ve yardımcınız olsun. Ayağınıza taş değmesin İnşallah.
    Cevapla
  • halk 3 yıl önce Şikayet Et
    kralsın.....
    Cevapla
  • Kenan 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence Ermeni askerleri vurulacagini anladigi an, araclari terkediyorlar cünki videoda hic bir arac hareket halinde degil. Sanirim araclardan cikan topuklarini yagliyor
    Cevapla
  • Egeliden 3 yıl önce Şikayet Et
    Hepsini Mehvedin maşallah.Hamnısını telef eyleyin.Ermeni marşınlarını kuvvasını yok eyleyin.Azad edin torpaklarınızı Azerbaycanlı gardeşlerim.
    Cevapla
  • Mücahit 3 yıl önce Şikayet Et
    S300 ün vurulması iyi oldu :) yunanistan da peşinen cevabını almış oldu :))) çok mutluyum anlatamam. Vurun bre yer gök inlesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Muhalefet medyasından Merkez Bankası'na operasyon girişimi!
İsrail Gazze'de soykırım yapması için PKK'yı da getirmiş! Katliam ortaklığı ifşa oldu