Paşinyan kaçan askerlerini cephede tutmak için harekete geçti!

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, Dağlık Karabağ'daki Azerbaycan'la süren çatışmalarda çok fazla kayıp verdiklerini ancak kontrolün hala kendilerinde olduğunu söyledi.

Paşinyan kaçan askerlerini cephede tutmak için harekete geçti!
Paşinyan kaçan askerlerini cephede tutmak için harekete geçti!
GİRİŞ 14.10.2020 20:14 GÜNCELLEME 14.10.2020 20:14
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Televizyondan halka seslenen Paşinyan, bölgede Azerbaycan'ın da ağır kayıplar verdiğini söyledi. 

 

 

"KONTROL HALA BİZDE"

Paşinyan, Dağlık Karabağ'daki çatışmalarda çok fazla kayıp verdiklerini itiraf ederek cepheden kaçan askerlere engel olmak amacıyla kontrolün hala kendilerinde olduğunu iddia etti. Paşinyan, "Vatanımızı savunan yiğitlerin yasını tutuyoruz" dedi. 

 

 

YİNE TÜRKİYE'Yİ HEDEFE KOYDU

Ermenistan Başbakanı dün Reuters haber ajansına verdiği röportajda ise Türkiye'yi "Dağlık Karabağ'da ateşkesi baltalamakla" suçlamıştı.

Türkiye'nin tavrındaki herhangi bir değişikliğin çatışmayı sonlandırabileceğini belirten Paşinyan, "Türkiye'nin pozisyonu değişmediği sürece, Azerbaycan'ın savaşmayı bırakmayacağına inanıyorum" demişti. 

Paşinyan, ateşkes görüşmeleri öncesi Türkiye'nin açıkça Azerbaycan'ı savaşmaya devam etmesi yönünde teşvik ettiği iftirasını ortaya atmış, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun ateşkes anlaşmasından sonra aradığı Azeri mevkidaşına, "çatışmayı hiçbir koşulda durdurmayın talimatı verdiğini" söyledi şeklinde yalanlar ile dünya kamuoyunu yanıltmak istemişti. 

YORUMLAR 34
  • vatanser 3 yıl önce Şikayet Et
    Azerbeycan ateşkes masasına oturmamalıydı . Azerbeycan karabağ da bulunan bütün petrol istasyonlarını vurup karabağ ı boşaltmasını sağlamalı ayrıca havadan broşür atmalıdır ermeni askerlerin cebheden kaçmasını teşvik etmeli
    Cevapla
  • siha 3 yıl önce Şikayet Et
    peşinyanmısın taksityanmısın defol Azerbaycan topraklarından, itlerinide al git
    Cevapla
  • Hizir 3 yıl önce Şikayet Et
    Karabağ Azerbaycanin Azerbaycan kalacak!
    Cevapla
  • Çiçek. 3 yıl önce Şikayet Et
    Kendi cephede dursun cesareti varsa eli kanlı katiller bu siyasetçiler oturdukları yerde savaş çıkartıp maaşlarını alıp EMRETMEYİ BİLİYORLAR KOLAYSA ÇOK MEYDANA çıksın savaşsın Savaş. İSTİYORSUN ya masum kadınlara saldırıyorsun ya daha çok toprak çalmak için daha daha gözün doymaz bence
    Cevapla
  • malatyalı 3 yıl önce Şikayet Et
    durmadan kaşınıyan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak