Trump bu kez anketçileri hedef aldı!

ABD'nin mevcut Başkanı Donald Trump seçimlerde hile yapıldığı yönündeki iddialarını sürdürerek bu kez anketçilere yüklendi.

Trump bu kez anketçileri hedef aldı!
Trump bu kez anketçileri hedef aldı!
GİRİŞ 11.11.2020 19:24 GÜNCELLEME 11.11.2020 20:13
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

ABD'nin mevcut Başkanı Donald Trump, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, 3 Kasım'da yapılan ve resmi olmayan sonuçlara göre Demokratların adayı Joe Biden'ın kazandığı seçime yönelik yeni bir değerlendirme yaptı. Trump bu kez anketçileri hedef alarak, "Yalancı anketçiler ABC ve Washington Post seçimden önce beni Wisconsin'de Biden'ın 17 puan gerisinde gösterdi ve muhtemel bir yasa dışı baskı anketi üretti. Ancak gerçek şu ki seçim gününde yarışta taraflar çok yakındı ve şimdi bu eyaleti kazanmaya hazırlanıyoruz. Böyle birçok içler açısı örnek var" ifadelerini kullandı.

Trump, bazı medya kuruluşlarının Al Schmidt isimli bir Cumhuriyetçiyi kullanarak Pensilvanya eyaletine bağlı Philadelphia kentindeki seçimlerde usulsüzlük olmadığını kanıtlamaya çalıştığını iddia etti. "Schmidt dağlar kadar hile ve sahtekarlığı görmeyi reddediyor" diyen Trump, "Kazanan biziz" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • Sayin 3 yıl önce Şikayet Et
    Adamın dibi aynı chp li gibi konuştu biz kazandık. Gürsel tekin de biz kazandık dedi. Ya bunlar aynı sudan mi içiyorlar.
    Cevapla
  • Vatan 3 yıl önce Şikayet Et
    Trump haklı olabilir seçimler tekrarlanması lazım.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi