Ermenistan'da Artsrun Hovhannisyan 'savaş' görevini bıraktı

Ermenistan Savunma Bakanlığı Sözcüsü Artsrun Hovhannisyan, Karabağ'daki çatışmalar sırasında üstlendiği "bilgi alanı" görevini bıraktığını açıkladı.

Ermenistan'da Artsrun Hovhannisyan 'savaş' görevini bıraktı
Ermenistan'da Artsrun Hovhannisyan 'savaş' görevini bıraktı
GİRİŞ 13.11.2020 08:44 GÜNCELLEME 13.11.2020 10:16
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Dağlık Karabağ'daki askeri operasyonlar hakkında günlük bilgi veren Ermenistan Savunma Bakanlığı Sözcüsü Artsrun Hovhannisyan, bilgilendirme alanındaki görevini bıraktığını belirtti.

 

Hovhannisyan, Facebook'tan yaptığı açıklamada, "Bu savaş sırasında, savaşımı dördüncü alan olan "bilgi alanı"nda yürüttüm. Nasıl yaptığım, zaman ve profesyonel araştırmacılar tarafından değerlendirilecektir" diye belirtti.

 

"KAZANACAĞIMIZA İNANIYORDUM"

Hovhannisyan şöyle devam etti: "Başarısız olmayan hiç kimse yoktur. Kamuoyuna verdiğim bilgiler genel olarak Ermenistan Silahlı Kuvvetleri Genelkurmay Başkanlığı ve Artsakh (Karabağ) Savunma Ordusu'nun raporlarına dayanıyordu. Evet, kazanacağımızdan emindim, bu güven yoldaşlarımın savaş alanında verdiği mücadeleden kaynaklanıyordu. 9 Kasım itibariyle bu görevi bıraktım."

"Kahraman şehitlerimizin önünde eğiliyorum" diyen Hovhannisyan, siyasete karışmayacağını ve hayatını yeni neslin eğitimine katkıda sağlayarak geçirmek istediğini belirtti.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 6
  • Osman Agrı 3 yıl önce Şikayet Et
    Zaten amerikan vatandaşlığı hazırdır bunun gider yakında oraya
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Siha TB2 var. Sıkıntı yok
    Cevapla
  • Ahmet Dobur 3 yıl önce Şikayet Et
    Daha beter olun. Yillarca sizi koynumuzda besledik.Bati gaziyla komsularinizi katlettiniz,Anadolu da.Buyuklerimiz anlattiklarini ve sizin oldurmelerinizden korktuklari icin magaralara saklandiklarini unutamiyorum. Beter olun nankorler.Bu cografya da bir nankor daha var.
    Cevapla
  • cocuk 3 yıl önce Şikayet Et
    Gazla anca gidersin
    Cevapla
  • Recep 3 yıl önce Şikayet Et
    Hem dünyada hem ahirette mutlu olmayın, hep dayanılmaz acılar çekerek ömrünüzü sürdürün, şehitlerimizin, gazilerimizin acısı hep sızlattsın inşallah.
    Cevapla
  • Aliekber 3 yıl önce Şikayet Et
    Yaşasın Türkiye.kardeslermiz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sokak ortasında 10 yaşındaki kız çocuğunu dövdü! Tepkiler sonrası çocuğunu bırakıp gitti
Bakan Hakan Fidan'dan son dakika Gazze açıklaması: Bu son savaş olmayacak!