Özbekistan'dan terör örgütü PYD/YPG'ye tartışmalı ziyaret

Özbekistan Başbakanı Şevket Mirziyoyev’in danışmanı Mehriddin Khairiddinov, beraberindeki heyetle birlikte terör örgütü PYD/YPG’nin sözde Dış İlişkiler Bürosu Başkanı Abdülkerim Ömer’e ziyaret gerçekleştirdi.

Özbekistan'dan terör örgütü PYD/YPG'ye tartışmalı ziyaret
Özbekistan'dan terör örgütü PYD/YPG'ye tartışmalı ziyaret
GİRİŞ 27.11.2020 11:56 GÜNCELLEME 27.11.2020 11:57
Bu Habere 223 Yorum Yapılmış

Özbekistan Başbakanı Şevket Mirziyoyev'in danışmanı Mehriddin Khairiddinov ve beraberindeki heyet, Suriye'nin kuzeyinde terör örgütü PYD/YPG'nin sözde Dış İlişkiler Bürosu Başkanı Abdülkerim Ömer'i ziyaret etti.

 

Özbekistanlı heyet ve terör örgütü mensupları arasında yapılan görüşmeye ilişkin detay paylaşılmadı. Özbekistanlı heyetin terör örgütü PYD/YPG mensuplarıyla görüşmesi tepkilere neden oldu.

 
KAYNAK: DHA
YORUMLAR 223
  • Bekir 3 yıl önce Şikayet Et
    İşide katılan ve pkk nin elinde esir olan vatandaşlarını fidye Karşılığında almaya çalışıyor özvek hükümeti. Bi parti geçen sene almışlardı.
    Cevapla
  • Ýanlız Kurt 3 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar yorumarinizda hakli olarak bir tepki vermişsiniz sizleri duygusallıkla hareket ettiğinizi görüyorum,yanlız şunu unutmayın bu ülkeler bağimsiz gibi gozukselerde hala siyasi ve ekonomik olarak Rusya'ya bağlılar yani anlayacağiniz güç nerdeyse orada oluyorlar. İnanın arkadaşlar Türkiye ne zaman siyasi ve ekonomik bakimdan güçlü olduğu gün onların hepsi Türkiye'ye yönlerini çevirirler.Allahın izniyle o günler gelecek belki yarın ,belki yarından da yakın.
    Cevapla
  • dost 3 yıl önce Şikayet Et
    Kadirovdan daha mı bağımlılar? O bile tepkisin ortaya koydu. Hem de Rusyayı kızdırmak pahasına.
    Cevapla
  • Bedelini odesinler 3 yıl önce Şikayet Et
    Ozbekistani kardes ulke diye dusunduk ama pkk pyd ziyareti bardagi tasirdi ozbekistanin bizden ulke olarak bizden 1000 adet satin alacagi sozu verdigi ehder yalcinlarimizi sonrra sadece 20 tane goz boyama icin alip civatasina kadar kopyaladigi ejder yalcin icin hemde bir teror orgutu iktisaplarindan dolayi ozbekistana dava acilmali ve bu %100 kopya hirsizliginin bedelini cok agir odettirilmeli
    Cevapla
  • Kerem 3 yıl önce Şikayet Et
    Soytarı kılıklılar. Günü geldiğinde sizin gibi satılmış liderlerden temizleyeceğiz Türki Cumhuriyetleri.
    Cevapla
  • Ozbek 3 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar ne yaptig'ini bila anlamayan gerizakali Bâşkanlar için O'zbek halki adina sizlardan Oʻzur dilariz. Bunlarin yaptigini Halkin ihanati o'larak gʻormayin deya rica edarim. O başkanlar bu yaptigiyla oʻz halkina bila ihat etmiş sayilirlar. Bunalr bizi temsil etmiyorlar. Zatan bizim terorislerla ne işimiz ola bilirki. Bunlar russiyanin yalakilari. Onlar ne diyorsa yapiyorlar. Allah belasini versin Biz herzaman Turkiya ila birliktayiz. Sizin için hep duadayiz. Allah hainlara firsat vermasin. Kusra bakmayiniz..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi