Maduro, ABD'nin çirkin teklifini ifşa etti

ABD'nin yıllardır markaja aldığı ve yaptırımlar uyguladığı Venezuela'yı her yönden zayıflatmak için bütün yolları deniyor. Devlet Başkanı Nicolas Maduro, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ABD Venezuela Özel Temsilcisinin eşi Cilia Flores'e boşanma karşılığında Amerikan yönetiminin ‘kayıtsız şartsız desteğini’ teklif ettiğini söyledi.

Maduro, ABD'nin çirkin teklifini ifşa etti
Maduro, ABD'nin çirkin teklifini ifşa etti
GİRİŞ 04.12.2020 22:50 GÜNCELLEME 04.12.2020 23:13
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, sanal olarak düzenlediği basın toplantısında, ABD’nin Venezuela Özel Temsilcisinin, eşi Cilia Flores'e Maduro’dan boşanması karşılığında Amerikan yönetiminin kayıtsız şartsız desteğini teklif ettiğini belirtti.

Nicolas Maduro ve eşi Cilia Flores

Maduro, “Elçileri aracılığıyla Donald Trump ile her zaman bir ilişkimiz oldu” dedi ve ABD diplomatının Cilia'ya Maduro’dan boşanmasını ‘öneren’ bir mesaj gönderdiğini de sözlerine ekledi.

Venezuela’da dolar 1 milyon Bolivarı aştı

Venezuelalı lider ABD diplomatının gönderdiği mesajda, “Maduro'dan boşanırsan, yurt dışına seyahat edeceksin ve sana tüm desteği vereceğiz Cilia” denildiğini ifade ederek, “Bu bir roman değil. Gerçek bu” dedi.

Nicolas Maduro ve eşi Cilia Flores

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 32
  • Yusuf Turhan 3 yıl önce Şikayet Et
    Büyük şeytan abd ve İsrailin, ALLAH sizi kahretsin İNŞAALLAH
    Cevapla
  • Mert hakkı 3 yıl önce Şikayet Et
    Rabbime her gün dua ediyorum, amerika, İsrail, Fransa, İngiltere'nin bir daha kalkamayacak şekilde çöküşünü göreyim diye!
    Cevapla
  • Tibet 3 yıl önce Şikayet Et
    Ya madura sana bi akil verim abd senin dibinde derinden bi tunel kazdir ucu abedeye çiksin meksikali nekadar abd ye gitmek isyeyen göçmen varsa gozlerini bağla tunelden abdye birak sonra orda gozlerini acsinlar maksat tunelin yeri bilinmesin bu tunelden istediğini yap yakalanacak olursan tunele su boşalt kapansin tunel suyla dolunca ortada tunel yok demektir onlar sana bunu yapiyorda senin elin armutmu topluyor sende kendi yontemlerinle karsiliğini ver yapana yapacan korkma ver odunu
    Cevapla
  • Hasanbb 3 yıl önce Şikayet Et
    Gereksiz misin adam sen? Çok fazla çizgi roman okuma bence
    Cevapla
  • ramiz 3 yıl önce Şikayet Et
    yuva yıkanın yuvası olmaz.
    Cevapla
  • ferhat 3 yıl önce Şikayet Et
    ABD nin işi bitti sayılır artık son günlerini yaşıyor o eski maddi gücü yok artık söznü kimse takmıyor pek yıkılasın amerika bizde yıkılışını görelim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı