Putin isim verip açık konuştu: Ölmesini isteseydim, şimdiye çoktan ölmüştü

Navalni'yi zehirlediği iddialarıyla ilgili konuşan Rusya Devlet Başkanı Putin, "Ölmesini isteseydim, şimdiye ölmüştü" dedi.

Putin isim verip açık konuştu: Ölmesini isteseydim, şimdiye çoktan ölmüştü
Putin isim verip açık konuştu: Ölmesini isteseydim, şimdiye çoktan ölmüştü
GİRİŞ 18.12.2020 16:36 GÜNCELLEME 19.12.2020 08:57
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, yılsonu toplantısında Kremlin'in muhalefet lideri Alexei Navalni'yi zehirlediği iddialarıyla ilgili konuştu.

 

Putin, ABD istihbarat teşkilatlarını iddiaları körüklemekle suçladı.

Putin, basın toplantısında Almanya'da tıbbi tedavi gören Navalni için "Berlin'deki bir hastanede bulunan hasta ABD istihbarat kurumlarının desteğine sahip. Eğer öyleyse, bu ilginç bir gerçektir ve istihbarat kurumları ona göz kulak olmalıdır. Ama bu onu zehirlemek için bir sebep değil, neden birisi bunu yapsın" açıklamalarını yaptı.

 
YORUMLAR 27
  • vurgun 3 yıl önce Şikayet Et
    düdüklü tencere üzerinde yaşıyopruz sonra şaşırıyoruz bize şaşırmak lazım
    Cevapla
  • mısafır 3 yıl önce Şikayet Et
    abd putıne darbe olsun dıye yapmıs olabılır
    Cevapla
  • Hakikat 3 yıl önce Şikayet Et
    İnanan ile inanmayan arasındaki fark. Biri Allah'tan geldiğini bilir. Diğeri herşeye gücü yeteceğini sanar firavun misali. Kork Allah'tan korkmayandan. İşimiz zor lakin sırtımız kuvvetli. Allah var gam yok...
    Cevapla
  • Rasim 3 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun.Rusya’da öyle çakma kahramanlarla siyasi mühendislik yapmak zor.Hele ki kaset kumpasıyla muhalefet liderini değiştirmek filan çok çok zor.Anında çivilerler adamı.
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 3 yıl önce Şikayet Et
    Elalemin çıplak elle yağlı etli pilav yiyen SUUDİSİ bile sözde ülkesine tehdit gördüğü KAŞIKÇIYI İstanbulun göbeğinde parçalara ayırırkennn, Biz koskoca Türkiye "X,Y,Z gibi vatan hainlerini merdivenden kaydı kafasını kırıldı" türü haberlere konu edemiyorsakk, adamlar Almanya'da orda burda cafelerde korkusuzca gezebiliyorsaa suç bizde arkadaş ???
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 3 yıl önce Şikayet Et
    MUŞLULAR Gardaş.. La havlee .. Konunun özünü atlayip konuyu neresinden tutmuşsun..Sen Türkiye düsmanlarinin yurt dışında cafelerde orda burda rahatça gezmelerini onayliyor musun, yoksa Türkiye korkusunu içlerinde hissedip " gölgesinden bile korkar" durumda olmasini mi istersin.? SUUDILER din kardeşimizdir ama Suudi şeyhülislaminin " Israille savaşmak caiz degildir" diye fetva vermesini de bi degerlendirmeni isterim..Saygilar/sevgiler...
    Cevapla
  • Muşlular... 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne diyosun sen ne bu kibir itraf et elin suudisi elle yerken onu izliyen herkesin ağzının suyu akar eğer açsa yok toksa ya bunlar nasil insan der senin gibi. Bırakın kendinizi üstün görme komplesi bırakın kim nasıl yiyorsa öyle yesin hıdır budur bey.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Üsküdar’da feci olay: Beton pompası apartmanın üzerine devrildi! 2 balkon çöktü
Körfez'de dengeleri değiştirecek, peş peşe geldiler! 2 ülkeden Baykar'a kritik ziyaretler