Yunanistan'dan tahrik! Burnumuzun dibine kadar girip Türkiye talimatını verdi

Yunanistan Genelkurmay Başkanı Konstantinos Floros, Aydın'ın Didim ilçesi yakınlarındaki Eşek ve Bulamaç Adaları'ndaki askeri birlikleri ziyarette etti. Floros, askeri birliklere Türkiye'ye yönelik teyakkuzda olma talimatı verirken, Türkiye'ye yakın adalarda olan askeri birliklere yeni askeri personel ve silah gücü ilave edileceğini adalardaki birliklerin güçlendirileceğini söyledi.

Yunanistan'dan tahrik! Burnumuzun dibine kadar girip Türkiye talimatını verdi
Yunanistan'dan tahrik! Burnumuzun dibine kadar girip Türkiye talimatını verdi
GİRİŞ 24.12.2020 15:15 GÜNCELLEME 24.12.2020 15:15
Bu Habere 163 Yorum Yapılmış

Yunanistan Genelkurmay Başkanı Konstantinos Floros, Aydın'ın Didim ilçesine 4-6 mil uzaklıktaki Bulamaç (Farmakonisi) ile Eşek (Agathonisi) Adaları ve Lemnos'taki askeri birliklere ani ziyarette bulundu.

 

KARAKOLLARI ZİYARET ETTİ

 

Çarşamba günü gerçekleştirilen ziyarette adalardaki gözetim kuleleri ve askeri birlikleri ziyaret etti. Floros'un ziyareti sırasında üst düzey askeri yetkililerin bulunduğu açıklandı. Bulamaç Adası Belediye Başkanı Evangelos Kottoros tarafından karşılanan Floros ayrıca Psara, Panagia ve Eşek Adası'nda (Agathonisi) bulunan gözetim karakollarını ziyaret etti.

GENELKURMAY BAŞKANI "TEYAKKUZDA OLUN" EMRİ VERDİ

Floros'un ziyareti sırasında Doğu Akdeniz ve Ege'de devam eden Türk provokasyonlarıyla başarılı bir şekilde başa çıkmak için askeri birlikleri övdüğü ve sürekli olarak tetikte ve teyakkuzda olma talimatı verdiği açıklandı. Floros, Türkiye'ye yakın adalarda olan askeri birliklere yeni askeri personel ve silah gücü ilave edileceğini adalardaki birliklerin güçlendirileceğini söylediği belirtildi.

YORUMLAR 163
  • Yigido 3 yıl önce Şikayet Et
    Yunanistana Türkler saldıracak diye eski model silahlari satıyorlar. Yunanistan bu silahları aldıkça batacak. Borcuna karşılık bu adaları silah aldigi ulkelere kiralayacak sonra bu adaları kaybedecek.
    Cevapla
  • Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye SU 35 savas ucaklari almali neyi bekliyoruz adamlar siparis veriyor hazirlik yapiyor bizede savas ucaklari lazim
    Cevapla
  • Serii 3 yıl önce Şikayet Et
    Geçmişte ismetin yaptığı yanlışların ceremesini çekiyoruz
    Cevapla
  • Şenol giden 3 yıl önce Şikayet Et
    Ateşi bol olsun ismet inönünün. Yanlış deyil onlar bilerek vatanı sattılar bu dünyada rahattılar ama şimdi ne azaplar görüyorlardır hain köpekler.
    Cevapla
  • Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Yav neyi bekliyoruz vallahi bizdeki imkan güç onlarda olsaydı 50 sefer vurmuşlardı biz hala mal mal izliyoruz bu kadar dahrik varken lauklar Fransa dan abd den uçak alma talepi yaparken yani ne beklenirki
    Cevapla
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Yanlışlıkla şikayet edildi kusura bakmayın Beğenme yapacaktım istem dışı oldu
    Cevapla
  • vatandaş... 3 yıl önce Şikayet Et
    takviye yapın biraz mayo şezlong limonata gönderin müziği biz buradan açarız masraf olmasın balığıda artık arkadaşlar tutar.... chp nin yoldaşları...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!