Türk İHA'larına övgü dolu sözler: Denedik, çok kabiliyetliler

Ukrayna Deniz Kuvvetleri Komutanı Oleksiy Neijpapa, Türk insansız hava araçlarından (İHA) övgüyle bahsetti. Neijpapa, İHA satın almaya hazırlandıklarını belirterek, 'Bayraktar İHA'ları denizdeki faaliyetlerde denedik. Çok kabiliyetliler.' dedi.

Türk İHA'larına övgü dolu sözler: Denedik, çok kabiliyetliler
Türk İHA'larına övgü dolu sözler: Denedik, çok kabiliyetliler
GİRİŞ 04.01.2021 10:50 GÜNCELLEME 04.01.2021 11:26
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Bayraktar TB2 - Türk İnsansız Hava Araçları (İHA) Azerbaycan, Libya ve Suriye'de elde ettiği başarılarla gündemdeki yerini korumayı devam ederken, Ukrayna Deniz Kuvvetleri Komutanı Oleksiy Neijpapa, (İHA) satın alımına hazırlandıklarını belirtti.

 

 

Özgür Avrupa Radyosu Ukraynaca servisinin sorularını yanıtlayan Ukrayna Deniz Kuvvetleri Komutanı Oleksiy Neijpapa, "2021'de Deniz Kuvvetleri'nin ihtiyaçları için Türk Bayraktar insansız hava araçları satın almayı bekliyoruz" dedi.

TÜRKİYE İLE ORTAK KORVET ÜRETİMİ

 

 

Bayraktar İHA’ların, Karadeniz ve Azak operasyon bölgelerinde kullanılmaya yönelik gelişmiş taktik ve teknik özelliklere sahip olacağını ve uçuş menzilinin artırıldığını belirten Neijpapa, "İHA’ları hem sahil hem de denizdeki faaliyetlerde kullandık. Çok kabiliyetliler" dedi.

Ukrayna tersanelerinin NATO standartlarında teknolojiye sahip olmaları gerektiğine de dikkati çeken Ukrayna Deniz Kuvvetleri Komutanı, inşasına Türkiye’de başlanacak ve Ukrayna’da devam edilecek olan ADA sınıfı korvetler sayesinde bu teknolojilere erişim imkanı sağlayacaklarını kaydetti. Türkiye ile Ukrayna arasında korvet ve İHA'lar için üretim ve teknoloji paylaşımına yönelik anlaşma imzalanmıştı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 14
  • Sami 3 yıl önce Şikayet Et
    İsrail ve amerika böyle bi teknolojiyi parayla bile bize satmazken biz niye satıyoruz satsak bile çok yüksek fiatlarda satalım ama teknololoji degil
    Cevapla
  • Vatansever 3 yıl önce Şikayet Et
    Bak kardeşim bizler kendi işimizi doğru dürüst halledemezken teknolojiyi üreten insanlar elbette geniş düşünmüştür ayıp olan şu bizler kendi kendimizi aşagılıyoruz türden biraz feraset sahibi olalım kısa düşünmeyelim
    Cevapla
  • İbrahim 3 yıl önce Şikayet Et
    Yabancı KDV ÖTV den muaf mi acaba.biz alsak 5 mio derler
    Cevapla
  • Akif 3 yıl önce Şikayet Et
    Kaç tane istirsiz, siz onu söyleyin?
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    İyi güzelde benim anlamadığım yazılan rakamlar dogruysa neden böyle ucuz satıyoruz tanesi 1,5 milyon dolar dogruysa ana yer komutasını saymıyorum hele hele Libya ve Azerbaycan’dan sonra fiyatı kesinlikle yükselmesi lazım.
    Cevapla
  • Necati 3 yıl önce Şikayet Et
    Pazar lazım fiyat ve parçarıda yine bizfe
    Cevapla
  • Reşat 3 yıl önce Şikayet Et
    Fiyatín ucuz olması sanırım birazda siyasi.Rusyaya uyarı amaçlı olabilir,her yerde karşımıza çıkıyor çünkü
    Cevapla
  • Curto 3 yıl önce Şikayet Et
    Yedek parça ve servisten kazanicaz
    Cevapla
  • Ahmet e cevap ❤️ 3 yıl önce Şikayet Et
    Kayseri li olduğundan şüphemiz kalmadı
    Cevapla
  • Battalın oğlu ;) 3 yıl önce Şikayet Et
    İki gözüm dünya da 3 bilemedin 5 ülkenin sahip olduğu silah pazarına giriş yapıyorsun bırak da biraz ucuz olsun. Dediğin gibi hem maharetli hem ucuz olursa zaten talep olur. Pazarda yer edinip tutunup zirveye oynadıktan sonra fiyatlar yükselir. Biz şuanda fiyat performanstan dolayı pazara güçlü girmeye çalışıyoruz.
    Cevapla
  • Sabahattin 3 yıl önce Şikayet Et
    Unutma kardeşim bu işi pazarlayan insanlar daha derecesinde Zeki Türk milleti mensupları olan kardeşlerimiz elbette senin endişenin ve benim görmediğim yerleri onlar bizden daha iyi biliyorlar rahat ol lütfen herkes kendi işini yaparsa memleket ücret gibi hızlı ilerler. eleştiriler aynı meslekten olan insanlar için verimli olur Fakat o mesleği hiç bilmeyenler için eleştiriler boşa kürek sallamak olur zaman kaybolur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'in İran'a saldırı sonrası piyasalarda son durum
Emekli imam kurduğu sistemle elektrik faturasını 3'te 1 oranında düşürdü