The Guardian'dan sürpriz iddia: Trump İskoçya'ya 'kaçacak'

İngiliz The Guardian gazetesinde yer alan habere göre ABD Başkanı Donald Trump, ABD Başkanı seçilen Joe Biden 20 Ocak'ta yemin etmeden hemen önce, 19 Ocak'ta İskoçya'ya gidecek.

The Guardian'dan sürpriz iddia: Trump İskoçya'ya 'kaçacak'
The Guardian'dan sürpriz iddia: Trump İskoçya'ya 'kaçacak'
GİRİŞ 14.01.2021 17:09 GÜNCELLEME 15.01.2021 11:52
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

İskoçya yerel basını da Turnberry golf sahası tatil beldesi yakınlarındaki Prestwick havaalanına, 19 Ocak'ta Beyaz Saray'a ait Boeing 757 tipi uçağın geleceğini yazdı.

 

"BÖLGEDE AYLAR ÖNCESİNDEN KEŞİF UÇUŞLARI YAPILDI"

Kasım ayı içerisinde ABD Hava Kuvvetleri tarafından bölgede yapılan keşif ve gözlem faaliyetleri bu iddiaları güçlendiriyor.

Haberde adı açıklanmayan bir kaynağın, "Bu genellikle Trump'ın uzun bir süre bir yerde olacağının bir işaretidir" dediği aktarıldı.

 

"UÇAK DAHA AZ DİKKAT ÇEKECEK TÜRDEN"

Uzmanlar Boeing 757 tipi uçağın, Air Force One olarak adlandırılan ABD Başkanına tahsis edilmiş makam uçağından daha küçük olduğunu ve daha az dikkat çektiğini, uçağın Trump'ın eşi Melania Trump tarafından daha sık kullanıldığını belirtti.

İDDİA NE DOĞRULANDI NE DE YALANLANDI

Beyaz Saray veya İskoçya'daki Prestwick havaalanı medyada çıkan haberlerle ilgili bir açıklama yapmadı.

YORUMLAR 43
  • Bülbül 3 yıl önce Şikayet Et
    Hepsi aynı, ezilen yine mazlumlar olacak, canları cehenneme ,çok yalancı bir insandı Suudi’lerden iyi haraç topladı. bazı ülkeleri yalnızlaştırdı ülkelerden kopardı
    Cevapla
  • Bünyamin Öztürk 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben demiştim kaçacak diye. Ama ülkeyi yanlış tahmin etmişim. Kübaya veya Türkiyeye kaçacak diyordum. Ama belli de olmaz.
    Cevapla
  • Okur 3 yıl önce Şikayet Et
    ABD'de başkanlık yapmış Trump ,seçimlerde hile yapıldığı gerekçesiyle , halkı sokağa çağırdı diye, vatan haini ilan ediliyor ve Biden sokağa çıkan vatandaşa terorist damgası vuruyor . Kılıçdaroğlu da ABD'de ki bu olaya "Demokrasiyi hedef alan sivil ayaklanma " demişti .Ne tuhaftır ki aynı Kılıçdaroğlu Demirtaş'ın ve HDP'nin halkı sokağa çağırdığı ve 53 kişini ölümüne sebep olduğu , olaylar da ise suçu devlete yıkmaya çalışarak ,"Demirtaş masumdur" demişti .Kılıçdaroğlu aynı şekilde , gezi olaylarına da "aydınlanma hareketi" diyerek, masum göstermeye çalışmıştır .ABD'de olunca 'sivil ayaklanma 'Türkiye'de olunsa ' masum bir aydınlanma hareketi '.
    Cevapla
  • Hakkı An 3 yıl önce Şikayet Et
    Amerika da 11 Eylül de çıkarılan bir YASA var. O yasa şu an Trump ı da kurtarıyor. O yasadan bu güne ABD başkanları öldürme bombalama ve Evinden etme yarışına girdiler. Her yeni gelen bir öncekini geçtiği bir yarış. Afganistan; Irak; Yemen; Suriye; Libya; Nijerya... Liste uzar. Türkiye de Anayasayı askıya alan böyle bir kanun yok. Ve Sivil yahut askeri İtaatsizlik=Kakışma SUÇTUR.
    Cevapla
  • Hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    Mars'a neden gitmiyor. hani marslılarla arası iyi idi.
    Cevapla
  • Kunta kinte. 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Trump sen en iyisi senin gibi karakterli olan bebek yaştaki çocukları işkence yapan ve masum Müslümanları kurşuna dizen Fosfor bombaları havadan Müslümanları üzerine yağdıran Allah kitap bilmeyen ve insanları acımasız öldüren katil Bünyamin Netenyahu sığın ancak o seni kurtarır Trump bunlar Basının önde şov yapmaya benzemez şeytanların çok olsun Allah seni bildiği gibi yapsın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Güneş enerjisi'ni kullanarak insanları böyle kandırdılar! 'Tosuncuk'tan daha beter'
Aysever'den CHP'li belediye başkanlarına: Ekrem'in tetikçisi olamazsınız