Simpsonların Kamala Harris öngörüsü de tuttu

Dünyaca ünlü kült çizgi dizi Simpsons, tutan tahmin ve öngörüleriyle dünyayı sarsmaya devam ediyor. Efsane çizgi dizi Simpsons'ın hayranları, son olarak ikonik çizgi dizinin ABD'deki kaos halini bildiğine dikkat çekmişti. Çizgi dizide, dünkü yemin töreniyle ilgili bir tahminin daha doğru çıkmasıyla dünya tam anlamıyla hayrete düştü.

Simpsonların Kamala Harris öngörüsü de tuttu
Simpsonların Kamala Harris öngörüsü de tuttu
GİRİŞ 21.01.2021 15:02 GÜNCELLEME 21.01.2021 15:03
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

1989'dan beri yayında olan ve 2007 yılında da sinema filmi olarak izleyicilerinin karşısına çıkan Simpsons, gezegeni kasıp kavuran koronavirüs salgını ve Beyrut'taki patlama dahil olmak üzere bir dizi ürkütücü tahmin yaptı.

6 Ocak'ta meydana gelen Kongre binası baskınında görüntüleri gündem yaratan ve isminin Jake Angeli olduğu ortaya çıkan adamın, Simpsonlar dizindeki benzer görüntülü bir karakterle büyük benzerlik göstermesi şok etkisi yaratmıştı.

Simpsonlar ABD'deki kanlı işgal girişimini de bildi

ABD Başkanı Joe Biden ve Başkan Yardımcısı Kamala Harris'in yemin törenini izleyen Twitter kullanıcıları, tören sırasında Harris'in giydiği kıyafet ile Lisa Simpson tarafından The Simpson'ın "Bart to the Future" bölümünde giyilen kıyafet arasındaki inanılmaz benzerliği fark ettiler.

Çizgi dizinin 11'inci sezonunun 17'nci bölümü olan ve ilk olarak 19 Mart 2000'de ABD'de yayınlanan Bart to the Future'da, Lisa Simpson'ı Amerika Birleşik Devletleri Başkanı olarak tasvir edilmişti.

Bu bölümde, Lisa boynunda bir dizi beyaz inci bulunan mor bir takım giymişti. Kürsüde konuşma yapan Lisa, kulağına da inci küpeler takmıştı.

Dün, dünyanın gözü önünde Başkan Yardımcısı olarak yemin eden Kamala Harris, Lisa'nınkine çok benzer mor bir ceket ve elbise kombinasyonu giymişti. Hatta görünüşü tamamlamak için basit bir inci kolye taktı.

YORUMLAR 16
  • Ferit 3 yıl önce Şikayet Et
    ÇÜŞ TOPUNA !!!!!! bunuda bildiler mi ???????
    Cevapla
  • Hakikat 3 yıl önce Şikayet Et
    Acaba Simpson lar yaptı diye Harris öyle giyinmiş olamaz mı
    Cevapla
  • net 3 yıl önce Şikayet Et
    seçimi kazanan taraftaki first leydiler herkesin lideriolduklarını vurgulamak için ya rakip partinin rengini yani demokratsa mavi cumhuriyetçi ise kırmızı ya da mavi ve kırmızının karşımı olan mor giyiyormuş. Bunu gelenek haline getirmişler. Melania da mavi giymiş devir teslim töreninde.
    Cevapla
  • Cevat zarif 3 yıl önce Şikayet Et
    Ortada bilinen bişey yoktur.Senaryo yazilmiş,senaryoya gore oyun oynaniyor..Zihinlerde biz her şeyi ,geleceği biliyoruz diye algi yapilmaktadır..
    Cevapla
  • yok 3 yıl önce Şikayet Et
    Kendinizi kandırmayın ne tahmini kendileri yazıyor kendileri çiziyor neyi hangi gün yıl ay saat geldimi oynuyorlar bu yahudilerin işi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak