ABD'de Clinton ailesi PKK'ya dizi çekecek!

Eski ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton ile kızı Chelsea Clinton'ın prodüksiyon şirketinin, Suriye'nin Kobani şehrindeki YPG/PKK'lı kadın teröristleri anlatan bir kitabın televizyon dizisi haklarını satın aldığı bildirildi.

ABD'de Clinton ailesi PKK'ya dizi çekecek!
ABD'de Clinton ailesi PKK'ya dizi çekecek!
GİRİŞ 26.01.2021 05:17 GÜNCELLEME 26.01.2021 05:18
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Clintonların ortağı olduğu HiddenLight Prodüksiyon şirketinin, yazar Gayle Tzemach Lemon’ın terör örgütü DEAŞ’a karşı Suriye'nin kuzeyinde YPG/PKK saflarında "savaşan" kadınları anlatan “Kobani’nin Kızları: İsyan, Cesaret ve Adaletin Hikayesi” kitabının TV program haklarını aldığı kaydedildi.

TERÖR ÖRGÜTÜ İÇİN ÇEKİLECEK DİZİYİ BÖYLE DUYURDU: ''DAHA HEYECAN VERİCİ BİR ŞEY OLAMAZ''

Hollywood Reporter adlı haber sitesindeki habere göre, Clinton, söz konusu yapımın kendi şirketlerinin amacına uygun olduğunu ifade ederek “'Kobani’nin Kızları' hikayesini dünyanın her yerinden izleyicilere sunmaktan daha heyecan verici bir şey olamaz.” değerlendirmesini yaptı.

Clinton ve kızı Chelsea, insan hikayelerine odaklanan içerikte film, TV ve dijital platformlar için belgesel ve drama yapımlar oluşturmak amacıyla diğer bir ortak dahil Aralık 2020’de HiddenLight Prodüksiyon şirketini kurmuşlardı.

Batı medyası, Ekim 2014-Ocak 2015 arasında Suriye'nin kuzeyinde bulunan Kobani şehrini kuşatan DEAŞ terör örgütüne karşı, terör örgütü YPG/PKK saflarında "savaşan" kadın teröristlerin hikayelerine sayfalarında ve ekranlarında geniş yer ayırmıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 40
  • Uşaklı 3 yıl önce Şikayet Et
    Çekemezsin inşallah elinde patlar
    Cevapla
  • Ers 3 yıl önce Şikayet Et
    Ama sonunuz nasil olur bilemem
    Cevapla
  • Ers 3 yıl önce Şikayet Et
    Dizide ailece oynarsiniz dansöz gibi
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Abd nin pkk yı aklama çabası.
    Cevapla
  • Türkiye, 3 yıl önce Şikayet Et
    Amerikan askerlerine peşkeş çekildiklerini de yazsınlar. Kendi başlarından atmak için ne kadar örgüt varsa Ortadoğu'ya salıp mali olarak ta destekliyorlar. Yurt içindeki garip gureba vatandaş ta bunlara kanıyor. Yakında bizim de yazıp yayınlayacağımız vahşi batı kitapları olacaktır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil